Napredak do prve pobede u Sloveniji i sa dva nova igrača

Postavljeno: 29.06.2022

Posle dve izgubljene kontrolne utakmici u Sloveniji, gde se pripremaju za novo prvenstvo Super lige Srbije, fudbaleri Napretka zabeležili i prvu pobedu. U Klub stigla i nova pojačanje

Protivnik Napretka u trećoj kontrolnoj utakmici u Sloveniji bila je ekipa Univerzitatee iz Rumunije. Inicijativu koju su imali od početka meča fudbaleri Napretka materijalizovali su u 20. minutu golom Čečarića. I u drugom poluvremenu, u kome je trener Đorđević na teren poslao kompletnu novu postavu, uspeli su da savladju golmana protivničkog tima – Đorđe Jovanović je povisio prednost na 2:0. Rumuni su zapretili samo jednom, iz slobodnog udarca, ali je golman Savić bio na visini zadatka. Do kraja utakmice ostalo je 2:0 za ekipu iz Kruševca.

Za Napredak su protiv Univerzitatee igrali: Petrić, S.Jovanović, Kojčić, Mršić, Vukajlović, Krstić, Pantić, Bolha, Kočić, Čečarić i Đ.Jovanović, odnosno u nastavku utammice Savić, Todorović, Đeković, Obradović, Projić, Sekulović, Rašković, Laban, Ivanić, Džugurdić, Zogović i Marinković.

Pred novo prvenstvo Napredak je pojačan sa još dvojicom igrača. Četvorogodišnje ugovore su potpisali napadač Branko Milosavljević, u prošloj sezoni prvi strelac Lige i štoper Strahinja Ristić.

S.M.

Foto: FK Napredak

Ostale vesti

back-to-top