Počinje rekonstrukcija Kosovske

Postavljeno: 29.06.2022

Radovi na rekonstrukciji Kosovske ulice u Kruševcu počinju u četvrtak, 30. juna, zbog čega će ulica biti zatvorena približno tri meseca. Zbog obima i složenosti radova, izvršiće se i promena režima saobraćaja, kako u Kosovskoj ulici, tako i u Nemanjinoj, Jakšićevoj i Vladetinoj ulici. Za stanovnike Kosovske ulice koji imaju automobile biće omogućeno besplatno parkiranje na nekoliko lokacija u gradu.

Kosovska ulica će biti zatvorena za vreme izvođenja radova (približno tri meseca), dok će Nemanjina, Jakšićeva i Vladetina biti dvosmerne, uz zabranu parkiranja. Stanarima iz Kosovske ulice kojima je onemogućen ulazak u svoja dvorišta (od ulice Topličine do ulice Pećke), Poslovni centar nudi besplatno parkiranje na lokacijama:parking kod Hale sportova (kao najpraktičnija mogućnost parkiranja) zatim javne garaže: Bolnica ili Centar 2.

Korisnicima rezervisanih parking mesta u Kosovskoj ulici (od ulice Topličine do ulice Pećke), Nemanjinoj ulici (od ulice Kosovske do ulice Obilićeve) i u Vladetinoj ulici, ponudiće se mogućnost za rezervisana parking mesta na njima odgovarajućim lokacijama, pa je potrebno da se obrate Poslovnom centru Kruševac.

Nadležni apeluju na sugrađane da izvezu svoje automobile ili ih uklone sa parking mesta do  30. juna.

M.S.

Ostale vesti

back-to-top