Astro vodič kroz 2022. – BLIZANCI

Postavljeno: 03.01.2022

Blizanci će imati priliku da maksimalno iskoriste skrivene talente i potencijale. Ako se ne plašite promena, mogućih već u prvoj dekadi, možete postići i više nego što mislite. To važi za vašu poziju na poslu i napredak u karijeri

Savet Blizancima: Potrudite se da budete u pravom trenutku na pravom mestu i da ne oklevate. Isto važi i za pronalaženje novog posla. Verujte svojoj intuiciji.

Preduzetnici Blizanci će u narednim mesecima dobiti zanimljive predloge za saradnju. Budite oprezni sa onima koji traže previše. Najbolje partnerstvo je ono organizovano na ravnopravnoj osnovi gde vas niko ne tera da kompromitujete principe. Ako vam je potencijalni partner neprijatan kao osoba, malo je verovatno da će iz toga proizaći nešto dobro.

Uglavnom, finansijsko okruženje je prosperitetno. Mnogi Blizanaca će deo ušteđevine uložiti u novi projekat. Inovacije će biti uspešne, ali samo ako se ne radi o nelegalim radnjama. Svoj cilj treba da postignete spretnošću, snagom i poštenom borbom, tada možete očekivati pristojne novčane prihode.

Blizance očekuje mnogo prijatnih događaja na polju ljubavi. Veza u kojoj su biće stabilna, sa nekoliko podsticaja koji će potvrditi bliskost. Prema onima u potrazi za ljubavlju, osoba koja se dopada može pokazati veliko interesovanje. Treba samo iskreno da uzvratite i možete započeti romansu.

Kada je reč o zdravlju, sport i pravilna ishrana treba da budu prisutni ne samo na vašim fotografijama na društvenim mrežama, već i u rasporedu svakog dana. Trebaće vam snaga za postizanje novih ciljeva, pa se više posvetite sebi.

Ostale vesti

back-to-top