Astro vodič kroz  2022  – RIBE

Postavljeno: 14.01.2022

Za vas će ovo biti presudna godina koju ćete dugo pamtiti po sreći jer su aspekti takvi da vas očekuje uspeh u mnogim oblastima života. Na ivici ste ulaska u period koji će u finansijskom smislu biti najbolji za vas cele ove dekade, za neke i celog života!

Ovo je godina brojnih prilika u karijeri i zato morate da budete veoma izbirljivi pred onim što vam se nudi. Poslovi koje započnete vrlo verovatno će vam donositi dobit i u narednim godinama.

Imaćete odličnu intuiciju koje poslove da pokrenete u cilju zauzimanja boljih tržišnih vrednosti, što će vam doneti i bolju zaradu. To će biti pravi pogodak, što će doneti i napredak u karijeri. Ostvarićete važne poslovne planove. Čak će se i vaše zdravlje popraviti i do kraja 2022. osećaćete se snažnije nego ikada. Kraj godine vam donosi niz izazova, koji će vas iskušavati i testirati vašu snalažljivost, stručnost, što će biti vrlo važno za vašu karijeru u budućnosti.

Najbolji dan da pronađete ljubav biće 30. april jer tada će se Jupiter i Venera sresti u vašem znaku prvi put u dekadi. Ako ste u vezi, usporićete ritam i posvetiti se maksimalno osobi sa kojom ste i to će za nju biti najleši mogući poklon.

Privatni život i lični ciljevi biće u centru svega što vam se dešava, ali ćete istovremeno briljirati i na poslovnom planu.

Ostale vesti

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

back-to-top