Astro vodič kroz  2022  – JARAC

Postavljeno: 12.01.2022

Moguće je da vas očekuje novi projekat vezan za pisanje, marketing posao u PR ili u oblasti programiranja. Ulozi će biti veliki ali će Jupiter, planeta sreće, biti na vašoj strani i pomoći će da maksimalno iskoristite svoj potencijal i talenat. 

Neki od srećnih datuma uključuju 4. februar kada možete da očekujete profit od poslova koje ste započeli, ali i 25. septembar kada novi mesec bude bio u vašoj desetoj kući što bi moglo da vam donese poslovnu ponudu koja će biti previše dobra da je odbijete. Tokom jeseni ćete uspeti da prestignete konkurenciju. Ipak, budite obazrivi u sklapanju poslova, naročito sa osobama koje ulaze u sumnjive transakcije, finansijske rizike.

I vaš ljubavni život će biti dosta dobar u prvoj četvrtini godine. Venera i Mars, dve planete ljubavi, srešće se dva puta tokom 2022. godine. Prvi put 16. februara kada će se sresti baš u Jarcu i tada će vaša privlačnost biti magnetišuća. Ovo je idealno vreme za romansu i ljubavni život. 

Uran, planeta nepredviđenog razvoja dešavanja, biće u Biku, vašoj petoj kući prave ljubavi i pomoći će u dobroj komunikaciji, dobijanju obećanja koja će se ispuniti i očekuju vas i putovanja. Dan zaljubljenih će vam stići malo kasnije, 17. Februara, ali kada bude došao, dobićete vesti koje ćete i te kako želeti da čujete.

Ukratko, 2022. ima potencijal da bude dobra i velika godina za vas. Možete da uradite puno i za sebe i za druge, univerzum vas sluša.

 

Ostale vesti

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

back-to-top