Astro vodič kroz  2022.  – STRELAC

Postavljeno: 11.01.2022

Iako ćete ove godine više biti fokusirani na sebe, unutrašnji mir i privatnu stranu, imaćete i priliku da ostavite trag i na poslovnom polju. Jupiter koji vam donosi sreću, biće u kući tačno naspram vaše desete kuće nagrada i dostignuća, dajući vam energiju.

Pratite šta vam se dešava oko 18. marta jer dosta toga što ste radili u prošlosti i trudili se, sada može da vam donese puno i da pomogne vašoj reputaciji. U maju se otvaraju mogućnosti za proširenje poslovanja, a tada možete dobiti i unapređenje ili prelazak na bolje radno mesto. Međutim, uskoro ćete se osećati preopterećeni radnim obavezama. Kraj godine takođe može doneti nesuglasice sa nadređenima, kao i finansijske poteškoće.

Plan vam je da izlazite i upoznajete nove ljude. Avanturistički Strelac može da okleva malo oko ideje da se veže, ali ako pronađete nekog ko deli vašu ljubav prema putovanjima, to bi mogao da bude savršen spoj. Ako već imate nekog takvog, ko vas voli i inspiriše i želi da stvori zajednički život sa vama, onda će vam Jupiter u Ovnu pomoći da provedete više vremena sa tom osobom.

 

Ostale vesti

back-to-top