Varvarin: Tri istaknuta člana SPS prešla u SNS

Postavljeno: 17.11.2020

Varvarinskom SNS-u priključila su se tri istaknuta člana SPS, koji su donedavno bili među funkcionerima u Opštinskom odboru ove stranke. Andrija Živadinović, bio je potpredsednik OO SPS, ali i odbornik u lokalnom parlamentu, a sa njim su u naprednjačke redove prešli i Saša Živadinović, koji je četiri godine obavljao funkciju većnika, kao i Milan Lukić, doskorašnji predsednik Omladine SPS-a u Varvarinu

U lokalnoj skupštini je sada 21 odbornik SNS i šest odbornika sa liste SPS-JS. Pet mandata pripada odbornicima GG “Naši ljudi”, odnosno tri- GG “Temnićka alternativa”. Svoje motive za potpisivanje novih članskih karata obrazlažu željom da “podrže predsednika Aleksandra Vučića”, kao i da se kroz “zajedničko zalaganje podrži razvoj i napredak opštine Varvarin”.

Želimo da iskažemo podršku programu i politici predsednika Srbije i Srpske napredne stranke, koja daje rezultate i donosi razvoj, napredak i boljitak za sve građane Republike Srbije i opštine Varvarin-poručili su novi članovi SNS-a, na sastanku sa predsednicom OO SNS Violetom Lutovac-Đurđević, koja je ujedno i predsednica opštine, kao i predsednikom Mesnog odbora SNS Grad Varvarin Aleksandrom Pavićem. 

Dojučerašnje stranačke kolege oglasile su se saopštenjem, navodeći, između ostalog, da su iznenađeni da su najoštriji protivnici politike predsednika Vučića i SNS-a glavni akteri ovog političkog manevra.

– I to toliko oštri protivnici da su odbijali da učestvuju u zajedničkim predizbornim aktivnostima na poslednjim predsedničkim izborima-saopšteno je iz OO SPS. Dakle, ne tako davno da bismo poverovali u njihovo “preobraženje”.

Bivšim članovima, poručuju, žele “uspešnu promociju i ostvarenje ličnih interesa, koji su ih i odveli na ovaj put, jer, istine radi, degutantno je i vređa inteligenciju ovaj potez obrazlagati željom da se podrži politika predsednika i SNS-a“. Zaključuju i da se podrška predsedniku Vučiću može pružiti i preko SPS-a, koji je na republičkom nivou u koaliciji sa SNS-om.

I.R.

Ostale vesti

back-to-top