Tokom vikenda vakcinacija od 8 do 20 časova

Postavljeno: 23.04.2021

U subotu i nedelju (24. i 25.april) na glavnom vakcinalnom punktu u Hali sportova imunizacija će se obavljati od 8 do 20 časova, a da se vakcinišu Sinofarm ili Fajzerovom vakcinom, građani mogu i bez zakazivanja

Raspored imunizacije u Hali sportova, kako su ranije objasnili u ovdašnjem Domu zdravlja, zavisi od zakazanih termina za imunizaciju i u skladu sa tim, ovog vikenda glavni vakcinalni punkt biće otvoren od 8 do 20.

Da prime Sinofram vakcinu građani od ranije mogu i bez zakazivanja, a od juče i Fajzerova vakcina može da se primi bez poziva.

Masovna vakcinacija u Kruševcu počela je 19.januara, otvaranjem Hale sportova kao glavnog vakcinalnog punkta, a od 9.marta imunizacija je krenula i seoskim mesnim zajednicama.

Imunizacija u selima radnim danima se obavlja prema rasporedu rada ambulanti, po potrebi i subotom i nedeljom za zakazane koji u tom periodu treba da prime drugu dozu vakcine. Meštani sela koji nisu primili prvu dozu a žele to da učine, treba da se prijave u svojim matičnim ambulantama, nakon čega će biti pozvani na vakcinaciju.

Do juče, u Kruševcu je prvu dozu vakcine primilo 32.767 lica, a kompletno vakcinisanih je 25.364.

D.P.

Ostale vesti

back-to-top