Poziv privrednicima: Postanite sponzor našeg Kluba „Mladi u Gradu“

Postavljeno: 09.01.2023

Klub „Mladi u Gradu“, koji okuplja mlade sugrađanke i sugrađane, deo je redakcije portala „KruševacGrad“ i novina „Grad“. Mladi sugestijama, predlaganjem tema koje su im interesantne i bliske, ali i pisanjem tekstova, značajno doprinose kvalitetu rada naših medija. Istovremeno, glas mladih se bolje čuje, oni pokazuju da primećuju dešavanja oko sebe te pozitivno utiču na okruženje.

Kako bi rad Kluba „Mladi u Gradu“ nastavili da unapređujemo, potrebna nam je podrška privrednika i preduzetnika, odnosno svih vas koji biste sponzorstvom mogli da pomognete rad Kluba. Broj sponzora je ograničen, te vas pozivamo da nam se što pre javite.

Ukoliko želite da postanete sponzor rada Kluba „Mladi u Gradu“ mogućnosti su sledeće:

Zlatni sponzor podrazumeva isticanje znaka zlatnog sponzora sa imenom firme na glavnom baneru na sajtu (728x90px).

Cena je 15.000 dinara mesečno, za mesec dana, odnosno 30.000 ukupno, ako je sponzor tri meseca.

Ukupno mogu biti dva zlatna sponzora, čija se imena naizmenično pojavljuju na pomenutom baneru.

Srebrni sponzor podrazumeva isticanje znaka srebrnog sponzora sa imenom firme na baneru sa desne strane, ispod gradskog servisa (300x250px).

Cena je 10.000 mesečno, za mesec dana, odnosno 20.000 ukupno za sponzorstvo od tri meseca.

Ukoliko su dva srebrna sponzora taj prostor je zajednički.

Prijatelji Kluba dobijaju zajednički baner iznad rubrike društvo (728×90 px). Tu će, uz znak prijatelji Kluba, biti istaknuta imena firmi, onoliko koliko ih bude.

Cena je 5.000 dinara za mesec dana, odnosno 10.000 dinara za tromesečni status Prijatelja Kluba.

Ukoliko bi sponzorstvo trajalo duže od tri meseca (šest meseci ili godinu dana) uvode se dodatni popusti.

Ukoliko ste zainteresovani za sponzorstvo Kluba „Mladi u Gradu“ pošaljite imejl na: [email protected] sa naznakom – Sponzorstvo Kluba „Mladi u Gradu”, uz kontakt podatke. Možete nas, takođe, kontaktirati na broj 064/ 812 5181.

Inače, naša redakcija je prvobitno pokrenula kampanju namenjenu mladima pod sloganom: „Šta vas pokreće“. Potom smo sa mladima, koji su na tu kampanju odgovorili pesmom, pričom, fotografijom, slikom, razmišljanjem, dizajnom, formirali Klub „Mladi u gradu“.

Nastavili smo da objavljujemo priče o mladima i priče koje nam mladi šalju. U oktobru prošle godine smo mlade zvanično uveli u našu redakciju. Imenovali smo koleginicu, novinarku Mariju Janković, za urednicu sadržaja za mlade. Ona sa članovima Kluba, ali i mladima koji su zainteresovani da to postanu, održava redovne sastanke.

Takođe, članovi Kluba su okupljeni u Viber grupi, putem koje delimo tekstove i sadržaje namenjene mladima, razmenjujemo ideje te održavamo komunikaciju sa njima.

Budući sponzori, nadamo se da prepoznajete značaj naše ideje!

Srdačno vaši,

Portal KruševacGrad i novine GRAD!

Ostale vesti

back-to-top