Mladi u Gradu – Plesno veče za pamćenje

Postavljeno: 18.12.2022

Plesno veče, održano nedavno u Klubu Kulturnog centra, ispunilo je očekivanja kako organizatora, DM team plesnog studija iz Kruševca, tako i brojnih posetilaca.

Plesnoj večeri su prisustvovali plesači  škole DM team i njihove instruktorke Miljana Gagić i Danijela Ramić, i gosti večeri, profesionalni plesači iz Kragujevca i instruktori.

– Među njima su bili Nemanja Trifunović, koji je došao sa prijateljem iz Španije, i Igor Živić, koji je plesao sa početnicima, kao i sa nama – rekla je za KruševacGrad instruktorka Miljana Gagić. Zadovoljna je organizacijom i odzivom na ovo plesno veče.

Pored iskusnih plesača, ulaz je bio slobodan za one koji bi želeli da se po prvi put oprobaju u plesu i postanu deo škole DM team.

– Podijum je goreo i ove večeri, neočekivano puno ljudi je prisustvovalo senzaciji koju stvara energija plesova kao što su Salsa, Bachata, kizomba… – utisak je jedne od učesnica.

Pored učenica plesnog studija DM team, prisustvovali su i članovi plesne škole „La Luna“, „Radost“, „Fuego sensual“, i plesna sekcija „Izvor“.

Tekst i foto: J. Živković

_________________________________________________________________________________

Ponosni na članove Kluba „Mladi u Gradu“

Autorka teksta, Jovana Živković, mlada je saradnica naše redakcije, jedna od članica našeg Kluba „Mladi u Gradu“.

Reč je o Klubu koji je naša redakcija ranije oformila, pozivajući mlade da se pridruže. Kao njegovi članovi mladi predlažu teme, kojima će se naši mediji baviti a, ukoliko žele, mogu da učestvuju u kreiranju tekstova.

Cilj nam je da se na ovaj način čuje glas mladih, da oni postanu oni koji primećuju, ali i utiču na dešavanja u svom okruženju!

Mladi, ukoliko želite da nam se pridružite to možete učiniti slanjem poruke na mejl [email protected], ili preko društvenih mreža, fejsbuk stranice KrusevacGrad i instagram profila novinegrad.

 

Ostale vesti

back-to-top