Predstavljamo Klub „Mladi u Gradu“, tražimo sponzore – dođite!

Postavljeno: 07.02.2023

Portal KruševacGrad.rs i novine GRADorganizuju predstavljanje rada Kluba „Mladi u Gradu“, koji je deo naše redakcije. Program će biti održan 13. februara od 20 časova, u prostorijama Edukativnog centra, u Ulici Despota Uglješe 8, počinje u 20 časova.

U programu koji smo osmislili i na koji Vas pozivamo predstavićemo Vam deo dostignuća mladih, članova našeg Kluba, te onoga što smo u okviru Kluba, zajednički, do sada uradili.

Klub „Mladi u Gradu“ okuplja mlade sugrađanke i sugrađane koji sugestijama, predlaganjem tema koje su im interesantne i bliske, ali i pisanjem tekstova, značajno doprinose kvalitetu rada naših medija.

Istovremeno, glas mladih se bolje čuje, oni pokazuju da primećuju dešavanja oko sebe te pozitivno utiču na okruženje.

Ideja je da, kako bi rad Kluba „Mladi u Gradu“ nastavili da unapređujemo, dobijemo Vašu, odnosno podršku privrednika i preduzetnika.

Zato smo za Vas pripremili sponzorske pakete.

Ukoliko želite da postanete sponzor rada Kluba „Mladi u Gradu“ mogućnosti su sledeće:

Zlatni sponzor podrazumeva isticanje znaka zlatnog sponzora sa imenom firme na glavnom baneru na sajtu KrusevacGrad.rs (728x90px).

Cena je15.000 dinara mesečno, za mesec dana, odnosno 30.000 ukupno, ako je sponzor tri meseca. Ukupno mogu biti dva zlatna sponzora, čija se imena naizmenično pojavljuju na pomenutom baneru.

Srebrni sponzor podrazumeva isticanje znaka srebrnog sponzora sa imenom firme na baneru sa desne strane, ispod gradskog servisa (300x250px). Cena je10.000 mesečno, za mesec dana, odnosno 20.000 ukupno za sponzorstvo od tri meseca. Ukoliko su dva srebrna sponzora taj prostor je zajednički.

Prijatelji Kluba dobijaju zajednički baner iznad rubrike društvo (728×90 px). Tu će, uz znak prijatelji Kluba, biti istaknuta imena firmi, onoliko koliko ih bude. Cena je 5.000 dinara za mesec dana, odnosno 10.000 dinara za tromesečni status Prijatelja Kluba.

Ukoliko bi sponzorstvo trajalo duže od tri meseca (šest meseci ili godinu dana) uvode se dodatni popusti.

Ukoliko ste zainteresovani za sponzorstvo Kluba „Mladi u Gradu“ pošaljite mejl na: [email protected] sa naznakom –

Sponzorstvo Kluba „Mladi u Gradu”, uz kontakt podatke. Možete nas, takođe, kontaktirati na broj 064/ 812 5181.

Budući sponzori, nadamo se da prepoznajete značaj naše ideje!

Srdačno vaši,
Portal KruševacGrad i novine GRAD


Ostale vesti

back-to-top