Inicijativa za besplatne udžbenike

Postavljeno: 13.03.2023

Povodom inicijative za besplatne udžbenike za sve osnove u Kruševcu Stranka slobode i pravde je izdala saopštenje u kome se kaže:

– Do sada smo uspeli da prikupimo 1500 potpisa za besplatne udžbenike u Kruševcu. Stranka slobode i pravde se zahvaljuje svima koji su podržali i potpisali inicijativu i peticiju.

Cilj je 5344 potpisa Kruševljana kako bismo primorali kruševačku SNS gradsku vlast da uvrsti predlog u skupštinsku proceduru i o istom glasa. Da bismo svedočili da li oni koji su koristili slogan „za našu decu“ zaista i rade u interesu sve dece Kruševca ili samo za interese svoje dece? Do danas, niko od SNS odbornika i funkcionera grada nije podržao ovu inicijativu i to građani Kruševca treba da znaju.

Ne odustajemo od inicijative i nastavićemo zajedno sa građanima Kruševca i okoline da zahtevamo na sve moguće načine od aktuelne gradske vlasti, novčana sredstva za besplatne udžbenike sve osnovce jer istu ti gradsku kasu kojom SNS raspolaže, pune upravo roditelji osnovaca kao i svi građani ostali građani Kruševca.

Mi iz Stranke slobode i pravde u Kruševcu, i koji imamo decu i koji nemamo dece, borimo se jednako za svu decu grada Kruševca bez obzira na političku pripadnost ili opredeljenje roditelja, staratelja ili hranitelja. To je naša politika i vizija za grad Kruševac.

#KruševacHRABRO – kaže se u saopštenju Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Kruševac.

Ostale vesti

Komentari

  1. Marko kaže:

    I ovo će im biti kao sankcije prema Rusiji. Prvo govorili da nema, a sad insistiraju na tome. Tako će za knjige, obećaće da ih ima pa posle pojela maca.

1 thought on “Inicijativa za besplatne udžbenike

Comments are closed.

back-to-top