SSP apelovao na neistomišljenike da ne uvlače porodice u političke rasprave

Postavljeno: 22.03.2022

Član Predsedništva Stranke slobode i pravde, Kruševljanin Ivan Mandić apelovao je na predstavnike Srpske napredne stranke da u rasprave i prozivke na društvenim mrežama ne uvlače njegovu porodicu, što se, kako tvrdi, do sada više puta dešavalo.

Mandić je u obraćanju medijima rekao, da ga je direktor Bezbednosno informativne agencije Bratislav Gašić, takođe Kruševljanin, više puta na društvenim mrežama, te u gostovanju na Radio televiziji Kruševac, direktno ili indirektno prozivao.

Prozivao me je kao čoveka koji se od roditelja grebe za cigarete i plazma keks, čime pokušava da degradira moju ličnost u javnosti Kruševca. Ne želim da uključujem bilo kog člana moje porodice u političku diskusiju, ali moram da kažem da moja majka kao invalid ima 16 hiljada dinara penziju, što govori o onima koji su na vlasti. Moj otac koji je 40 godina u sportu onemogućen je, zbog mog prezimena, da radi sa Odbojkaškim klubom Parunovac, jer je izbačen, isteran iz svih fiskulturnih sala,  iako je u sportu 40 godina, a sa tim klubom je radio iz entuzijazma. Bilo bi lepo da se, kada sledeći put spomene moje roditelje,  ophodi sa poštovanjem, kao prema svim drugim građanima Srbije – kazao je Mandić koji je i  kandidat za poslanika na predstojećim izborima na listi opozicije „Ujedinjeni za pobedu Srbije“.

Dodao je da je neprimereno da se Gašić bilo kome obraća aludirajući na nečije siromaštvo te ga upitao da li bi bilo bolje da je Ivanu Mandiću otac uspeo da ostavi hotele, džipove, medijsku kuću.

Mandić je podsetio da se njegova supruga ranije bila meta napada predstavnika Srpske napedne stranke, zbog čega se vodi sudski postupak, te da je njegova ćerka takođe na društvenim mrežama bila pominjana u negativnom kontekstu.

Mandić je potvrdio da je nedavno na Tviteru napisao da je Bagdala bila blokirana jer je „freskooslikani Bata“ bio prisutan, kazavši da je tada pogrešio jer se kasnije ispostavilo da je Bagdala bila blokirana, odnosno da građani nisu mogli da prođu, jer je te večeri tu bio Ivica Dačić sa stranačkim kolegama, ali da se ranije dešavalo da bude blokirana zbog Gašića.

Nakon toga su počele nove prozivke preko društvenih mreža, uključili su se mnogi predstavnici Srpske napredne stranke, oni stalno nešto pišu – kazao je on.

Predstavnike Srpske napedne stranke pozvao je da na nekoj od režimskih lokalnih televizija gostuju zajedno te da tada sučele političke stavove.

J.B.

 

Ostale vesti

back-to-top