Astro vodič kroz 2022. – LAV

Postavljeno: 05.01.2022

Godina vam donosi napredak ukoliko hrabro zakoračite u poslovni svet i budete iskreni sa partnerom i ljudima koje volite!

 Lavovima će godinu obeležiti eklipsa Sunca i Meseca koja utiče na polje karijere i porodice. Možete očekivati niz promena i iskušenja. Morate odrediti svoj put jasno i porazgovarati iskreno sa sobom. Ako ne budete imali iskristalisane svoje želje i potrebe vodiće vas burne promene. Zato je bolje biti spreman na loše aspekte ali i dobre prilike, iskoristite ih najbolje za sebe. Učićete kako da postanete odlučniji, donosite brze i ispravne odluke koje će ovog puta uticati  na vašeg partnera i čitavu porodicu. Odgovornost je na vašim ramenima.

Zauzeti Lavovi prvu polovinu godine provode u romantičnoj atmosferi sa partnerom. Dobićete podršku i razumevanje. Slobodni Lavovi će u prvoj polovini godine biti fokusirani na polje karijere a letnji meseci im pružaju priliku za obnavljanje kontakta iz prošlosti. Užurban život dovešće iznova intrigantnu osobu u vaš život i osetićete magnetsku privlačnost.

Nemojte dozvoliti da radite više posla za istu količinu novca i postavite jasnu granicu preko koje vaši saradnici neće moći da pređu. U poslovnom svetu tokom cele godine može vas pratiti nemir, kao da svi žele da ispitaju vaše granice strpljenja i pritom izvuku maksimum iz vas. Frustraciju koju osećate možete izbaciti na najbliže osobe i vaš partner će trpeti. Zato budite svesni sebe i borite se za svoj napredak kako biste sačuvali integritet.

Zdravstveno stanje je stabilno i vi ste stekli zdrave navike, naučili da osluškujete telo i njegove potrebe. Ono što vas može kočiti jesu vaši unutrašnji strahovi. Ako nastavite da ih držite u sebi i potiskujete mogu narasti i udaljiti vas od okoline.

 

Ostale vesti

back-to-top