Restoran Konak, jedna od najveselijih kuća u gradu

Postavljeno: 05.01.2022

Restoran Konak

Nije nikavo čudo što mnogi Kruševljani prolazeći ulicom Nikole Tesle, u kojoj se nalazi restoran Konak, privatnih biznismena rođene braće Nenada Mihajlovića, diplomiranog na Poljoprivrednom fakultetu kao direktora i bivšeg rukometaša Napretka Mirka Mihajlovića, diplomiranog ekonomiste

Oni su se latili posla u restoranu Konak i priuštili mnogim postiocima lep provod. U restoranu postoji i konačište koje je, tvrde braća, uvek prepuno gostiju, a usluga je na najvišem nivou.

Nemamo nikakvih problema oko konačišta, jer su nam tu stalni gosti radnici Henkela, bivše Merime, a kada ima mesta dolaze i drugi – priča direktor restorana Nenad Mihajlović.

Nismo imali prilike da se u mišljenjima o kvalitetu ishrane i noćenja sukobljavamo sa posetiocima, a mnogi tvde da smo najveselija kuća u gradu jer se muzika često čuje, na organizovanim prigodnim svečanostima naroda ovog kraja. Mimo toga zadržali smo muziku sa različitih radio stanica tokom celog radnog vremena – dodaje Nenad.

Mirko Mihajlović, koji se dokazao kao pivotmen u bivšem ORK Napretku u Prvoj i Super ligi, ali i u Velikoj Plani gde je igrao rukomet, zadovoljan je saradnjom sa bratom i kompletnim radom osoblja u restoranu.

Mi smo praktično nasledili sve ovo od oca Dušana, koji je otišao u zasluženu penziju. Medjutim, često dolazi i dan danas nam je od koristi u svakom pogledu, a znanje nam ne manjka, ni meni, ni bratu, razume se ni svim zaposlenima – kaže Mirko.

Lj. Marković

Ostale vesti

Komentari

  1. Vlada kaže:

    Ulica Nade Marković je kod fabrike Rubin!!!!!!

1 thought on “Restoran Konak, jedna od najveselijih kuća u gradu

Comments are closed.

back-to-top