Ujedinjena opozicija Kruševca: „Bakljada sa krovova tuđih zgrada“

Postavljeno: 02.05.2020

“Dok se već pet dana uzastopno Srbija buni i iskazuje revolt  muzikom i udaranjem u šerpe sa svojih terasa, prozora, balkona i iz svojih dvorišta, u isto vreme po drugi put, a jedinstveno u svetu, vlast protestuje protiv opozicije” navodi se u saopštenju koje je kruševačka Ujedinjena opozicija uputila javnosti

Da “naprednjački batinaši i navijači” slobodno šetaju gradom u vreme zabrane kretanja, te da sa krovova zgrada čiji nisu stanari prave bakljadu i puštaju “nasnimljeni govor mržnje prema opoziciji” tvrdi se u saopštenju kruševačke Ujedinjene opozicije.

U saopštenju se tvrdi da su visoki funkcioneri Srpske napredne stranke u vreme policijskog časa mladim aktivistima delili baklje i obučavali ih kako da njima rukuju, te da ih u svemu podržavaju i narodni poslanici. 

U prilog tome, uz saopštenje medijima su prosleđeni brojni snimci, uključujući i skrinšotove objava sa zvanične fejsbuk stranice narodne poslanice Dragane Barišić koja je snimak bakljade propratila komentarom „Kruševac je rekao NE Đilasu, NE tajkunima i NE korona koaliciji“.

Nazivajući Kruševac zarobljenim gradom, Ujedinjena opozicija je svoje saopštenje završila obećanjem da će ga “uskoro osloboditi”.

N.B.

Bakljada

Ujedinjena opozicija Kruševca: „Bakljada sa krovova tuđih zgrada“

Gepostet von KrusevacGrad am Samstag, 2. Mai 2020

 

Ostale vesti

Komentari

  1. Snežana kaže:

    Odvratan prizor u našem gradu. Na potezu je Osnovno javno tužilaštvo.

1 thought on “Ujedinjena opozicija Kruševca: „Bakljada sa krovova tuđih zgrada“

Comments are closed.

back-to-top