Poslovne vesti: SBB saopštio da je završena digitalizacija Kruševca

Postavljeno: 27.12.2021

Kompanija Srpske kablovske mreže (SBB) saopštila je da je digitalizacija Kruševca završena što znači da korisnici usluga te kompanije u “novom GIGA gradu”, imaju povećane brzine interneta, još stabilnije servise i besplatnu digitalnu televiziju na do tri TV uređaja, bez dodatnih troškova

-Sa Kruševcem SBB kompanija proširila je svoju najsavremeniju GIGA mrežu na 16 gradova, čime je najveća mreža nove generacije u regionu postala još veća. SBB korisnici u GIGA gradovima imaju usluge najsavremenije tehnologije i vrhunsko korisničko iskustvo – saopšteno je iz SBB-a.

Ta kompanija podseća da su, zahvaljući petogodišnjoj investiji od 300 miliona evra u Srbiju, gradovi: Beograd, Novi Sad, Subotica, Gornji Milanovac, Pančevo, Kragujevac, Niš, Paraćin, Sombor, Leskovac, Valjevo, Zrenjanin, Užice i Vršac, a od sada Kruševac i Kraljevo, dobili najsavremeniju digitalnu televiziju, visok kvalitet slike i zvuka i neverovatne brzine interneta do jednog Gbps.

Digitalizacijom, brzine interneta se u EON paketima povećavaju automatski, u EON Light paketu sa 75 na 150, u EON Full paketu sa 150 na 250, a u EON Premium paketu sa 300 na 500 megabita po sekundi. Korisnici Premium paketa u digitalizovanim gradovima, uz Giga dodatak mogu uživati u brzinama interneta do jednog Gbps – preciziraju.

J.B.

 

Ostale vesti

back-to-top