Saša Matić pred nastup u Kruševcu: Zaželeo sam se dobre svirke i pesme

Postavljeno: 07.08.2021

Koncert Saše Matića obeležio je prvo veče Međunarodnog festivala balona „Kruševac kroz oblake“. Dočekala ga je prepuna Bagdala oduševljene publike, a on je boravak u našem gradu iskoristio i za kratko ćaskanje sa novinarima

Minute pre početka svirke, Saša Matić je proveo u restoranu Bagdala, gde je održao manju konferenciju za medije, na kojoj je odgovorio na nekoliko pitanja, ali i predstavio planove za budućnost.

– Nisam prvi put u Kruševcu. Veoma lepe impresije nosim iz ovog grada i zadovoljstvo mi je što sam večeras ovde – rekao je Saša.

On je kratko prokomentarisao duet sa pevačicom Milicom Pavlović, ali i trenutnu situaciju nakon perioda korona virusa i nemogućnosti da nastupa.

– Ja sam se sada podsetio kako je to bilo 2019. godine kada nisam znao u kom gradu ležem, a u kom se budim. Tako je i ovog leta i ja bih voleo da tako i ostane. Zaželeo sam se kontakta sa publikom, dobre svirke i pesme. Prošlo je godinu i više dana, ja sam morao da napravim par proba da bih se podsetio tekstova i vratio u formu – izjavio je on.

Najavio je novi album za oktobar mesec.

– Biće puno iznenađenja. Ja sam šarolik kad je izbor pesama u pitanju, ali ne mogu da pobegnem od onoga što jesam, tako da će biti i dosta balada. Tu sam na svom terenu – naglašava Matić.

Saša Matić spada u grupu pevača koji prave najbolje provode, a repertoar svakako to i obećava.

– Imamo neki spisak, ali to ovi moji momci lako promene. Pet minuta pre nastupa ću odlučiti koja će pesma biti u pitanju – govori on.

Podsetimo, nakon sinoćnjeg koncerta Saše Matića, večeras na istom mestu publiku će zabavljati Lexington bend.L

L.S. – S.M.

Ostale vesti

back-to-top