Proverite kvalitet svoje vode i pomozite Katarini da nesmetano hoda

Postavljeno: 25.01.2023

Humanitarnoj akciji „Za Katarinin sigurniji hod“ pridružio se i kruševački Zavod za javno zdravlje. Građani koji budu želeli da provere kvalitet vode sa svojih privatnih izvora, ovu uslugu neće platiti Zavodu već će taj novac uplatiti na dinarski račun fondacije Budi human

Cena laboratorijskog ispitivanja kvaliteta vode sa privatnih izvora, zajedno sa izveštajem, je 3.480 dinara. Zavod neće naplaćivati ova ispitivanja, odnosno, korisnici usluge će taj novac uplaćivati direktno na dinarski račun fondacije Budi human 160-6000001248347-81.

Sugrađanka kojoj je potreban ovaj novac je dvadesetdvogodišnja Katarina Arsić, studentkinja francuskog. Rođena je bez leve noge, kroz detinjstvo koristila različite proteze. Sada joj je potrebna savremena, proteza sa mikroprocesorskim kolenom, koja bi njen korak učinila sigurnim te je oslobodila svakodnevnih bolova.

U Kruševcu je do sada organizovano više akcija za pomoć Katarini, u organizaciji ovdašnjih humanitarnih organizacija. Zavod za javno zdravlje poziva sugrađane da se i ovoga puta pridruže akciji tako što će proveriti kvalitet vode sa svojih privatnih izvorišta a novac uplatiti za pomoć našoj mladoj sugrađanki.

D.P.

Ostale vesti

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

back-to-top