Veliki humanitarni koncert u Kruševcu!

Postavljeno: 06.02.2023

Kruševljanka Milica Todorović, Stevan Anđelković i Lexington bend, zajedno sa još desetak kolega, održaće koncert 7. marta u kruševačkoj Hali sportova. Sav novac od prodatih karata namenjen je lečenju naše sugrađanke Katarine Arsić. Karte se mogu kupiti u menjačnici Kentaur, na tri lokacije. Organizator koncerta je Udruženje građana „Sokolsko društvo“ Kruševac

Za Kristinu će 7. marta u Kruševcu pevati MilicaTodorović, koja će po prvi put nastupiti u svom rodnom gradu, potom Lexington bend, Stevan Anđelković, Strahinja Živanović, Mladen Cvetanović, Zdravko Anđelković, Filip Kićanović, Nevena Plavšić, Nemanja Radisavljević, Milena Karajović, Jovana Radojičić i Radica Dimitrijević, Dejan Topalović &Desperado 037 band.

Sugrađanka kojoj je potreban novac, a za koju su ovdašnje humanitarne organizacije organizovale do sada nekoliko akcija, je dvadesetdvogodišnja studentkinja francuskog jezika Katarina Arsić. Ona je rođena bez leve noge i kroz detinjstvo je koristila različite proteze. Sada joj je potrebna savremena, proteza sa mikroprocesorskim kolenom, koja bi njen korak učinila sigurnim te je oslobodila svakodnevnih bolova.

U „Sokolskom društvu“ kažu da će sav prikupljen novac od prodatih karata biti darivan našoj sugrađanki Katarini kojoj je potrebna nova proteza za siguran i bezbedan korak.

Organizatori pozivaju sugrađane da dođu na koncert i tako pomognu Kristini, a sve one koji su u mogućnosti da bilo kojim novčanim iznosom pomognu u organizaciji ovog događaja, da uplate novac na tekući račun 170-0030059877003-51.

 

Ulaznice za koncert u prodaji su od danas. Cena karte je 500 dinara.

 

Ostale vesti

back-to-top