Prevodi potrebni firmama – Agencija Versus

Postavljeno: 27.10.2022

Prevodilačka agencija Versus od svog osnivanja 2013. godine uspešno obavlja prevode različitih ličnih i poslovnih dokumenata, ali i prevode mnogih vrsta sadržaja poput web sajtova, materijala iz domena reklamamiranja i propagande proizvoda i usluga, kao i naučnih i popularnih emisija, i najgledanijih serija i filmova.

Njihova profesionalnost ogleda se i u tom što na prvo mesto stavlja potrebe svojih klijenata, o tome govore i brojne pozitivne recenzije zadovoljnih pojedinaca koji su svoje poverenje dali upravo agenciji Versus.

Poseduje sve usluge koji bi mogle da zadovolje njihove klijente i pomoću svojih stručnih prevodilaca pokrivaju veliki broj stranih jezika.

Njihove usluge su toliko raznolike da mogu u potpunosti ispuniti očekivanja svih sfera i delatnosti. Iako njihove prevodilačke delatnosti pokrivaju oko 40 svetskih jezika, najtraženiji su prevodi sa engleskog i na engleski jezik koji je, moramo priznati, u današnjici vodeći jezik za sporazumevanje u svim delovima sveta.

Sudski tumač za engleski jezik

Osoba koja vam garantuje veoma stručan i odličan prevod teksta određenog dokumenta naziva se sudski tumač ili sudski prevodilac.
Naročito je bitno da, ukoliko vam je potreban pravosnažni dokument koji garantuje istovetnost originala uz podrazumevan prevod, izaberete sudskog prevodioca koji će na najbolji način pripremiti ovu vrstu dokumenata za vas. Sudski tumač mora biti osoba od poverenja koja poseduje stručno znanje i iskustvo.

Dokumenti ovog tipa često moraju biti overeni pa bi trebalo biti posebno obazriv kojoj osobi ćete poveriti ovako veliki zadatak. Potrebno je napomenuti i to da se osoba može nazvati sudskim tumačem samo ukoliko je položila zakletvu ispred Ministarsva pravde.

Sudski tumač agencije Versus omogućava vam da dobijete profesionalan i overen prevod. Oni vrše prevod dokumenata i dokumentacija svih vrsta za koje je neophodna overa pečatom ovlašćenog lica.

Sudski tumač pečatom garantuje prevod koji je veran originalu, pa je tako on stručno lice čije usluge koriste za svoje potrebe sudovi ali i pravna i fizička lica.

Detaljnije se o uslugama prevodilačke agencije Versus i samom sudskom tumaču za engleski jezik možete informisati na linku sudski tumac za engleski jezik.

Cena prevoda u agenciji Versus

Iako na cenu prevoda utiče mnogo faktora, na sajtu agencije mogu se naći okvirne cene prevoda. Prevodi na engleskom jeziku bez overe, sa upotrebom opšte terminologije – cena prevoda se kreće od 1000 dinara pa na više.

Naravno, prevođenje na neki drugi jezik se dodatno doplaćuje. A sama overa prevedenog teksta od strane sudskog tumača za sve oblasti prevođenja košta otprilike oko 1500 dinara.

Za detaljniji uvid u cene agencije Versus najbolje je objasniti zaposlenima koja vrsta usluge vam je potrebna, na taj način ćete odmah nakon razgovora moći da utvrdite tačnu sumu koju ćete morati da izdvojite.

Šta izdvaja agenciju Versus od ostalih?

Prvenstveno nudi širok spektar usluga koje obavljaju iskusni pojedinci na profesionalan način. Iako postoji veliki broj sličnih agencija u glavnom gradu, oni se zaista izdvajaju od ostalih i postali su i ostali poznati po svojoj predanosti klijentima i izvršavanju svih zadataka u tačno određenom vremenskom roku. Ko god da im se obrati za bilo koju od usluga koju nude, može očekivati da će njihov prevod biti odrađen sa posebnom pažnjom i stručnošću. Njihov glavni cilj je zadovoljni klijent, koji će se za sve ostale potrebe obratiti baš njima.

Prevodi koje izrađuju za svoje klijente su u potpunosti prilagođeni stilu jezika na kojiprevode, veoma su tačni i razumljivi svima. Spisak usluga koje nudi prevodilačka agencija Versus za svoje klijente: razne vrste stručnih prevoda, usluge sudskih tumača i njihov izlazak na teren, prevode sa overom sudskih tumača, prevod tekstova različitog sadržaja, na primer marketinških tekstova, redaktura, lektura i korektura tekstova, usmeno prevođenje, oprema za konferencijsko prevođenje i pisanje web sadržaja. Svaka od navedenih usluga zahteva jedinstven pristup u radu.

A kao što je već navedeno, agencija Versus je poznata po svojoj predanosti i posvećenosti u radu sa svojim klijentima. Bez obzira šta klijentu tačno treba može očekivati da će Versus u maksimalnoj meri ispuniti njihova očekivanja i to u najkraćem mogućem roku. Poznati su po tome što poštuju dogovor, pa se ne morate brinuti da li će vaš prevod biti završen na vreme.

Sve što je potrebno je da im se javite i možete biti sigurni da ćete uskoro dobiti visokokvalitetan prevod. Agencija na taj način poštuje vaše vreme i obavlja svoje usluge za veoma realan novčani iznos. Takođe, ne morate brinuti ni za vaše lične podatke koji se nalaze u profesionalnim rukama.

Versus poseduje sve što bi jedna ozbiljna prevodilačka agencija trebalo da ima. Priključite se nizu zadovoljnih klijenata i prevod dokumenata prepustite najboljoj prevodilačkoj agenciji u Beogradu.

Ostale vesti

back-to-top