Nameštaj koji oplemenjuje prostor

Postavljeno: 30.01.2023

Potreban vam je nameštaj koji će se na savršen način uklopiti u vaš životni/poslovni prostor?

Ukoliko ste pri tome u potrazi za najkvalitetnijim nameštajem na tržištu, imamo dobre vesti.

Pesada je mesto na kojem ćete naći najbolje i najkvalitetnije komade nameštaja, koji će dugo godina krasiti vaše prostorije. Firma Pesada, koja poseduje najkvalitetniji nameštaj na tržištu, osnovana je u Beogradu 2020. godine.

Pored unikatnog visoko-kvalitetnog nameštaja kod njih možete naći i savršene ideje za dekorisanje prostora. Nameštaj koji će na savršen način oplemeniti vaš prostor, koji će vašim sobama dati nov izgled nalazi se samo korak od vas. Pomoću ove interenet prodavnice možete nameštaj poručiti jako brzo i jednostavno, bez napuštanja svog doma.

Možete bezbroj puta pogledati njihovu ponudu, detaljno obratiti pažnju na sitnice i naručiti ono što vam se najviše svidelo. Kao rok za isporuku najčešće se navodi 3 do 5 radnih dana, što je veoma brzo.

Koje proizvode možete pronaći na sajtu Pesada?

Nameštaj koji ćete pronaći na ovom sajtu je svakako visoko-kvalitetan, a ponuda na sajtu je i više nego ogromna. Ako se pitate koji nameštaj za uređenje doma možete pronaći kod njih to su: nameštaj za uređenje kuća i stanova, nameštaj za ugostiteljstvo, nameštaj za kancelarije, baštenski nameštaj i italijanski nameštaj. Sve slike koje možete videti na sajtu realno prikazuju izgled proizvoda, a naravno pored svakog od proizvoda nalazi se i njegova pojedinačna cena. Svaki artikl ima svoj opis, tu možete pronaći bitne informacije koje se tiču artikala poput dimenzija, deklaracije i informacije o dostavi. Dopustite da vam samo najbolji na tržištu budu uključeni u uređenje vašeg stana.

Nameštaj za kuću i stanove

Svi želimo da se osećamao udobno i rasterećeno u svom domu, jedan od najboljih načina
za potpuno uživanje u privatnom prostoru je i posedovanje kvalitetnog i funkcionalnog
nameštaja. Izbor nameštaja ogromna je životna odluka, zato tražite odgovorno i tražite samo
kod onih proverenih firmi. Na sajtu Pesada moožete pronaći razne komade nameštaja, koji
pripada ovoj kategoriji. Nameštaj je najčešće raspoređen u oblasti fotelje i sofe, klub stolovi,
dečije stolice, komode, ormari, police, trpezarijske stolice, trpezarijski stolovi, ogledala, taburei, stolovi, sank stolice i ostalo.

Nameštaj za ugostiteljstvo

Ako želite da se gosti vašeg lokala osećaju prijatno i da se često vraćaju, vizuelni izgled
vašeg ugostiteljskog objekta podjednako je bitan, kao i udobnost nameštaja koji ćete naručiti za vaš lokal. Mudro birajte nameštaj koji ćete postaviti u lokal i koji će biti prvi sinonim kod gostiju za vaš kafić/restoran. U ponudi Pesade nalaze se: baštenske stolice za kafiće, stolovi za kafiće, barske stolice i barski stolovi, fotelje, sofe, ploče i postolja za stolove, sank stolice, stolice za kafiće i restorane, stolovi, svečane stolice, trpezarijski stolovi i slično.

Izdvojite se od konkurencije, i neka vaš ugostiteljski objekat bude omiljeno mesto za sve goste, naravno uz idealan i kvalitetan nameštaj.

Nameštaj za kancelarije

Jako je bitno pažljivo biranje nameštaja za kancelarije, to je mesto na kome provodimo dosta vremena u toku dana, zato je bitno da sav nameštaj bude kvalitetan i izabran sa ukusom.

Pored toga što će produktivnost bitii veća, zaposleni će se prijatnije osećati u prostorijama koji imaju pažljivo odabrane komade nameštaja. Sam nameštaj i ideje za dekorisanje možete pronaći na stranci Pesade. Izdvajaju se kancelarijske stolovi, kompjuterske stolice, konferencijske stolice, konferencijski stolovi, ormari, fioke, komode, gejmerske stolice i recepcije.

Baštenski nameštaj

Tokom letnjih meseci dvorište/terasa postaje omiljeno mesto za uživanje. To uživanje dodatno će biti ispunjeno uz funkcionalan i kvalitetan nameštaj. U online prodavnici Pesada izdvajaju se ogromne ponude baštenskih stolova i stolica, ležaljki, barskih i šan stolica kao i raznih stolova.

Kako poručiti nameštaj u online prodavnici nameštaja Pesada?

Poručivanje u ovoj online prodavnici je lakše nego što možete i da zamislite, ono se ni u kojoj meri ne razlikuje od online kupovine koje obavljamo svakodnevno na internetu. Da biste naručili nameštaj na njihovom sajtu nije neophodna registracija na sajt, odaberete proizvode prebacite ih u korpu, zatim unesete podatke za isporuku, izaberete opcije fizičko/pravno lice i odaberite način plaćanja.

Kao opcije plaćanja na sajtu se nalaze gotovinsko plaćanje, pouzećem u trenutku isporuke i plaćanje uplatom na račun (e-banking ili uplata na šalteru pošte ili banke). Ako imate problema pri naručivanju ili imate pitanje za njih, možete ih i lično kontaktirati. Sve što vam je potrebno je malo slobodnog vremena za pregledavanje sajta, a kvalitet nameštaja je sam po sebi garantovan.

Foto: freepik.com

Ostale vesti

back-to-top