Odlaganje, organizacija i transport stvari – Izaberite proizvode kompanije Schoeller

Postavljeno: 07.11.2022

Koliko puta ste čuli rečenicu da dobra organizacija predstavlja pola završenog posla? Uglavnom tu sugestiju dobijete u trenucima kada vam gotovo ništa ne ide, kada zatrpani svakodnevnim obavezama ne uspevate da napravite dobru organizaciju na poslu ili u svom domu. Koliko god se pretvorila u frazu ili vrstu stereotipa – upravo ta rečenica u suštini vrlo precizno pogađa suštinu.

Kao što postoji mnogo vrsta haosa, tako postoji i više načina da se isti predupredi – a jedan vrlo efikasan alat za to nudi Schoeller Allibert, jedna od vodećih evropskih i svetskih kompanija kada je u pitanju proizvodnja plastične ambalaže za višekratnu upotrebu. Oni nude širok asortiman proizvoda za razne delatnosti, od industrije do domaćinstva. Desna ruka su prilikom skladištenja ili transporta, u hladnjačama, maloprodajama, magacinima. Poslujuju pod geslom: ,,Inoviranjem vaše logistike svet činimo boljim“. Da je zaista tako, može da se uveri svaki potrošač koji je bar jednom probao neki od njihovih proizvoda.

U nastavku saznajte sve o širokoj Schoeller Allibert ponudi.

Koji su najpopularniji proizvodi kompanije Schoeller Allibert?

Ostatak teksta smo posvetili detaljnom prikazu kvalitetnih i izuzetno korisnih proizvoda, nastalih detaljnim istraživanjem potreba tržišta, ali i načina koji garantuju dugotrajnost i višenamensku upotrebu.

Za rasuti teret

● Rotaciono oblikovani proizvodi

● Big box kontejneri – Asortiman ovih kontejnera uključuje preko 40 proizvoda, koji se razlikuju po dimenzijama, tipu osnove, vrsti bočnih zidova i dodatnoj opremi.

● Plastične palete – Lake, srednje i teške. Dizajnirane da zadovolje sve industrijske standarde. Otporne na koroziju, spoljne uslove, lomljenje. Imaju malu težinu, a veliku nosivost.

IBC kontejneri

● Plastični sklopivi kontejneri – Napravljeni od čvrste plastike, štede vreme i prostor prilikom skladištenja. Dostupni u tri otiska. Neke od prednosti su to što se mogu sklopiti u praznom stanju, su razvijeni specijalno za velike razdaljine i veliki broja povratnog putovanja, velike su nosivosti i stabilnosti.

● Pribor za robu u rinfuzi Ručni

● Složive plastične kutije – Nude kao idealno rešenje za transposrt i skladištenje, jer se mogu složiti, pa štede prostor. Izrađuju se u 5 veličina, idealne za skladišta, a najpopularniji su euro kontejneri.

● Kutije za hranu i gajbe za hleb – Najsvestraniji proizvodi u asortimanu, veoma su popularni u maloprodaji i e-trgovinama. Takođe štede prostor jer se mogu slagati. Individualni model Integra je popularna kutija za hranu, koja se može zaključati.

● Kante za industrijsku proizvodnju – Nude širok asortiman kanti za hemijsku, farmaceutsku industriju, boje, premaze, maziva itd.

● Slaže se jedno u drugo – Štede prostor, pogodne za automatizaciju, poseduju ergonomične ručke, lake su za korišćenje, 100% mogućnost reciklaže.

● Kolica za kutije – Kolica sa točkovima umnogome olakšavaju pomeranje punih ili praznih sanduka i kutija. Poseduju higijenske uslove za rad u hladnjačama. Povezivi modeli su idealni za pripremu narudžbina u maloprodaji.

● Sklopiv/-a – Poseduje sve karakteristike kao i ostala ambalaža: lagana, velike nosivosti, otporna, stabilna, štedi prostor. Sklopive plastične kutije se koriste u raznim industrijama – od logistike, preko prehrambene industrije, do montažnih linija.

● Gajbe za pivo – I pored velike konkurencije na tržištu, njihova je grupa vodeća u davanju novih ideja kada su gajbe za pivo u pitanju. Tako je odgovorna za izradu gajbe sa drškom, otvorene ili rasklopljive gajbe.

Ako želite bliže da se informišete za svaki, ili samo određeni proizvod iz njihovog širokog asortimana, posetite sajt Schoeller Allibert.

Kupovina ili iznajmljivanje proizvoda?

Sve ove proizvode možete kupiti, a neke i iznajmiti. Pogledajte glavne prednosti oba oblika korišćenja.

Kupovina – Ukoliko se odlučite za kupovinu proizvoda, prednost je u tome što ćete posedovati sredstvo za pakovanje, i moći ćete da ga iskoristite kako god želite. S obzirom na to da je ambalaža za višekratnu upotrebu, a da je vek trajanje ovih proizvoda do 10 godina u industrijskim uslovima, znači da ste se odlučili za pametnu kupovinu.

Iznajmljivanje – Ako se ipak odlučite da njihove proizvode samo iznajmite, na raspolaganju su vam pametni kontejneri za rasuti teret. Tako npr. možete iznajmiti jedan od najpopularnijih proizvoda kompanije Schoeller Allibert. U pitanju su IBC kontejneri. IBC kontejneri su namenjeni za bezbedan transport tečnih proizvoda kao što su mlečni proizvodi sokovi, marmelade, masti, limunade, zatim šamponi, razne vrste ulja, farmaceutski i kozmetički proizvodi Kao dobitnici nagrada za najbolji proizvod na tržištu, zasigurno zadovoljavaju visokohigijenske standarde, i izrađeni su od izdržljivog materijala. Ako želite da saznate nešto više o ovom proizvodu, posetite stranicu IBC kontejneri.

Imajući u vidu celokupnu ponudu, koja potkrepljuje mnoge velike i male delatnosti, ali i za kućnu upotrebu, zaključujemo da ova kompanija ima iskusan, uigran i kreativan tim, fokusiran na to da zadovolji potrebe svojih kupaca. Osim vrhunskog tima, mogu se pohvaliti i godinama iskustva, čak 60, u toku kojih su se usavršavali i sticali znanje i veštine. Zato sada sa pravom kažu da proizvode plastičnu ambalažu predobru da bi postala otpad. Svi njihovi proizvodi su dizajnirani da zadovolje najviše industrijske standarde, smanje emisiju ugljen dioksida i poboljšaju profitabilnost. Oni se mogu reciklirati, pa daju doprinos velikoj i važnoj misiji – oblikovanju zelenije budućnosti. Stoga, ako planirate bilo kakav posao koji zahteva pakovanje ili transport robe, odlučite se za najboljeg saveznika – Schoeller Allibert.

Ostale vesti

back-to-top