Popravljeni kvarovi na mreži – grejanje danas regularno u svim delovim grada

Postavljeno: 30.12.2020

Zbog radova na vodovodnoj mreži, ulica Mike Stojanovića u kojoj se nalazi Centralni toplotni izvor, Gradska toplana je juče od 11 do 16 časova ostala bez regularnog snabdevanja vodom. Zato je u popodnevnim časovima grejanje za sve korisnike koji se snabdevaju sa centralnog izvora bilo slabije. Nakon što je Vodovod otklonio kvar, svi kotlovi Toplane startovali su oko 17 sati i grejanje je normalizovano – saopštavaju iz Gradske toplane

Osim ove jučerašnje restrikcije zbog kvara na vodovodnoj mreži, nekoliko poslednjih dana bez grejanja su bile i zgrade 53 i 55 u Balkanskoj ulici. Stanovi ovih korisnika ostali su hladni po treći put u ovoj sezoni, a kako iz Toplane kažu, razlog je kvar u sekundarnoj mreži.

Radnici Toplane su angažovani kao izvođači radova, juče otklonili kvar i, kako javljaju iz ovog preduzeća, sinoć od 18 časova stanovi u ovim zgradama ponovo su topli.

Danas, kažu iz Toplane, svi toplotni izvori greju Kruševljane po planu i u svim delovima grada, u skladu sa spoljnom temperaturom.

N.B.

Ostale vesti

back-to-top