Pitali smo za vas kada će biti otvorena tjubing staza na Bagdali?

Postavljeno: 31.05.2021

Tjubing staza na Bagdali, odnosno sportsko rekreativni park „Bagdalino“, je završen u građevinskom smislu, ali se još uvek ne zna kada će biti otvoren niti koliko će koštati njegovo korišćenje. To je odgovor koji je, na pitanje jednog od naših čitalaca, redakcija portala KruševacGrad dobila u Gradskoj upravi

– Projekat je u gradjevinskom smislu završen. Sredstva za njegovu realizaciju obezbedjena su od Ministarstva trgovine, telekomunikacija i turizma i  donacije “Trajal korpoacije”. Vrednost projekta je 13,48 miliona dinara, a Grad Kruševac trenutno  sprovodi  sve prethodne postupke kako bi se stvorili uslovi za puštanje u rad tog objekta – navedeno je u odgovorima Gradske uprave. 

Podsetimo da je tjubing originalni koncept sankanja koji zahvaljujući specijalnoj plastičnoj, klizavoj podlozi funkcioniše u bilo kom periodu godine, u bilo kojim vremenskim uslovima. To je zabava za decu i odrasle, a znači sankanje po pomenutoj podlozi u velikim gumama. 

Izgradnja staze počela je krajem januara, a rok za zavšetak je bio 90 dana. 

J.B. 

Ostale vesti

Komentari

  1. Milan Lazarević kaže:

    Molim vas da neko konačno postavi pitanje gradnje javnog toaleta na Bagdali na kojoj se poslednjih godina ubrzano povećava broj šetača i korisnika raznih sadržaja. Neshvatljivo je da odgovorni potpuno ignrorišu to pitanje godinama iako je odavno trebalo da postupe po poznatom pravilu za svaku gradnju da se prvo uvek napravi toalet za graditelje, koji će potom koristiti gradjani. Kao toalet izgleda služi dvorac cara Lazara koji služi deci za igru. Mislim da bi neko trebalo da odgovara za ugrožavanje javnog zdravlja.

  2. Miloš kaže:

    13,5 miliona dinara za ovo???

  3. Kepri kaže:

    Za sankalište 13M. el to stvarno ili je pošalica neka. Za te pare su mogli da naprave žičaru od Penzionerskog doma pa prema vrhu Bagdale i da obezbede dve žirafe i jedan tabač i da imaju osnežavanje od decembra do februara. E moji ugrađivači.

3 thoughts on “Pitali smo za vas kada će biti otvorena tjubing staza na Bagdali?

Comments are closed.

back-to-top