Napredak završava sezonu u Novom Pazaru

Postavljeno: 18.05.2021

U završnici superligaškog prvenstva, fudbaleri Napretka sutra od 18.30 gostuju Novom Pazaru, rasterećeni briga oko opstanka

Poslednje kolo Super lige Srbije rešiće preostale dileme oko toga ko sve napušta fudbalsku elitu. Pobedom u subotu protiv lučanske Mladosti, Napredak je svoje brige oko opstanka rešio i rasterećno – sa desete pozicije na tabeli – putuje u Novi Pazar. Na drugoj strani, domaćini utakmice završnog kola nemaju drugog izbora nego da pobedom pokušaju da sačuvaju status.

I pored spekulacija da Napredak utakmicu bez rezultatskog značaja po svoj status neće odigrati u najjačem sastavu, šef struke Milan Đuričić uverava u suprotno:

– Melunović se ženi u nedelju, nekoliko dana zatim i Čečarić i i obećao sam da ću ih osloboditi obaveza, ako osiguramo opstanak. Ali, zbog ove situacije i raznoraznih priča, od toga smo odustali i igraćemo u najjačem sastavu. Čečarić neće moći na teren, povređen je, igrao je protiv Mladosti pod injekcijama, ali biće sa ekipom.

I fudbaler Napretka Srđan Kočić obećava da će njegovi saigrači maksimalno ozbiljno odigrati meč.

– Igraćemo protiv Novog pazara, kao i svaku utakmicu do sada, na pobedu!

Šef stručnog štaba Napretka Milan Đuričić rezimira i sezonu koja se sutra završava:

– Čestitam na uspešnoj sezoni i opstanku svima u Klubu, od predsednika, do ekonoma, jer svima pripada deo zasluga i dali su pun doprinos. Igrači su najzaslužniji, celog proleća smo imali izvanrednu atmosferu u svlačionici. Idemo s u Novi Pazar da posao privedemo časno kraju.

Na konkretno pitanje da li će ostati u Napretku, Milan Đuričić je odgovorio da još nije razgovarao sa Upravom Kluba, ali da je njegova želja da ostane u Kruševcu.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top