Trajal pred poslednji meč u Prvoj ligi

Postavljeno: 19.05.2021

Danas se, utakmicama 34. kola, stavlja tačka na prvenstvo Prve lige Srbije. Poslednji meč Trajal igra u Čačku, gde od 17 sati gostuje Borcu 1926

Obe ekipe su bez šansi za opstanak u Ligi – Borac je na 14, a Trajal na 15. mestu tabele, a to su pozicije koje vode u Srpsku ligu.

– Smatram da naš klub zaslužuje mesto u Prvoj ligi po svemu – organizaciji ekipe, strukturi. Ali dešavale su se neke stvari, i sami smo krivi u nekim situacijama… Igraće se fudbal i u Srpskoj ligi i nadam se da ćemo se već sledeće godine vratiti. Utakmica protiv Borca nije takmičarskog značaja, ali potrudićemo se da odigramo maksimalno pošteno i vratimo se iz Čačka sa pozitivnim rezultatom – rekao je pomoćni trener Bojan Marjanović.

I kapiten i sportski direktor Trajala Milan Gašić je rekao da će njegova ekipa u Čačku odigrati utakmicu profesionalno i odgovorno. Osvrnuo se i na kompletnu sezonu, oceniovši da Trajal nije zaslužio ispadanje iz Prve lige:

– Veliki pritisak bio je od samog početka, samim tim što je bilo predviđeno ispadanje osam ekipa, malte ne pola lige. Neke utakmice koje smo morali da dobijemo nismo, ali ima i mnogo drugih faktora koji su presudili. Naši igrači su bili svesni da trpe ozbiljan pritisak konkretno zbog mog prezimena. Izgleda da nismo mogli da izdržimo sve te pritiske i zato igramo Srpsku ligu dogodine.

Posle pauze nakon poslednjeg kola, Uprava kluba će početi da radi na stvaranju ekipe za novu sezonu i što brži povratak u Prvu ligu, rečeno je na konferenciji za medije.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top