Miroslav Mijatović rekorder po broju odigranih utakmica za FK Napredak

Postavljeno: 13.07.2022

Trebalo je da protutnje godine i na jednoj prigodi, u čast onih koji su branili boje kruševačkog superligaša Napretka, bude ozvaničeno da je Miroslav Mijatović prvi na listi po broju odigranih mečeva, bilo ih je 357.

Mnogi su bili u čudu, ali ne i bivši vezista u timu iz grada pod Bagdalom.

Kad statistika tako kaže, a zvaničnici mog omiljenog tima prihvate, onda meni preostaje da se svima zahvalim što su obelodanili istinu. Tačno je i to što smo tih godina u prošlosti živeli kao jedna porodica. Od svih mečeva najdraže mi je finale Kupa Srbije, protiv Crvene zvezde na Marakani. Iako smo poraženi, u prvom i jedinom meču ovog takmičenja, važna mi je kapitenska traka Napretka – priča Miroslav Mijatović.

Iskustvo koje je stekao u crveno-belom dresu doprinelo je, pored ostalog, da sada radi kao trener u Školi fudbala mlađih kategorija.

-U međuvremenu radio sam u prodavnici ,,Branka Perišića“, na Novoj pijaci. Školovao sam se za fudbalskog učitelja i hvala onima koji su me pozvali u Napredak. Tu su još i Milan Nikolić i drugi klupski drugovi, Branislav Kojičić, Ivan Babić i drugi iz našeg doba fudbalskog života u Napretku. Imamo sjajne pionire, kadete, omladince i predano ih pripremamo za prvi tim. To nam je posao koji nam je poveren i bez izuzetaka trudimo se da iznedrimo od ove mlađarije asove ko je bi svako poželeo -navodi Mijatović.

Lj.Marković

Ostale vesti

Komentari

  1. TILE kaže:

    Pravi čovek na pravom mestu, to je moji dobri komšija, pozdrav za njiega i njegovu porodicu.

1 thought on “Miroslav Mijatović rekorder po broju odigranih utakmica za FK Napredak

Comments are closed.

back-to-top