Počinju KCK radionice za decu i mlade: Otvorena vrata likovnog studija

Postavljeno: 16.01.2023

Kulturni centar Kruševac ove nedelje održava brojne kreativne radionice za decu i mlade. Besplatne su i otvorenog tipa, a za danas (16. januar) predviđena je radionica Otvorena vrata likovnog studija KCK” čija je urednica Marija Stojadinović.

Ovog zimskog raspusta decu i mlade očekuju besplatne radionice, otvorenog tipa, koje su osmišljene kao dopunska vanškolska aktivnost.

„Otvorena vrata likovnog studija KCK” je prva radionica, koja će se održati danas (16. januar) sa početkom u 17 časova u Medija centru KCK. Urednica je Marija Stojadinović.

U utorak, 17. januara, od 17 časova u Medija centru KCK, održaće se face painting, koji će voditi Lidija Dragićević. Kolaž program „Za veliku i malu decu” realizovaće se u sredu, 18. januara, u Beloj sali KCK, sa početkom u 18 časova.

Radionica grnčarstva, koju će voditi Luna Živadinović, organizuje se u četvrtak, 19. januara, u Klubu KCK, u 17 časova. Poslednja radionica biće izrada bukmarkera, a održaće se u petak, 20. januara u Klubu KCK, sa početkom u 12 časova.

J.A.

Ostale vesti

back-to-top