Hana se „pretplatila“ na nagrade

Postavljeno: 25.06.2022

Učenica šestog razreda Osnovne škole ,,Dragi Makić,, u Bošnjanu kod Varvarina, Hana Preljić, kao da se pretplatila na nagrade.

Briljirala je, u jednom danu, na Republičkom takmičenju u recitovanju u Valjevu, a u Novom Sadu bila je druga u znanju fizike, tehnike i tehnologije.

Ništa mi nije naporno kada je školsko gradivo u pitanju. Važno je samo racionalno podesiti vreme učenja sa, uslovno rečeno, provodom. Za takmičenje u Novom Sadu najzaslužniji je predmetni profesor i razredni starešina Danilo Živadinović. Njegovi časovi su savršenstvo – ispričala je za KrusevacGrad Hana Preljić.

Ova, u svemu uzorna devojčica,  može se pohvaliti i da je prošle godine osvojila zlatnu medalju na takmičenju „Tesla test“, u Novom Sadu. Profesor tehnike, tehnologije i fizike, Danilo Živadinović biranim rečima govori o Hani. Ističe, blago onom ko je ima.

Zadovoljstvo mi je svaki susret sa Hanom. Ona je van svake sumnje, školu shvatila najozbiljnije i na najboljem je putu da ostvari sve svoje snove u životu – navodi profesor.

Lj.Marković

 

Ostale vesti

back-to-top