Golman Rosa Milošević prvo pojačanje ŽFK Napredak

Postavljeno: 02.06.2022

Ženski fudbalski klub Napredak, koji je završio proteklu sezonu Prve lige na petom mestu, dobio je prvo pojačanje. Reč je o Rosi Milošević, koja se vratila u Kruševac iz FK Borac iz Čačka.

 – Rođena Požežanka dobro je poznata u gradu pod Bagdalom. Pokazala se i dokazala u dresu Napretka od 2019. do 2021.godine, kada je otišla u Čačak. Postigli smo dogovor i vratili je u Kruševac u sigurno će biti od velike koristi na golu našeg tima – saopštio je novinarima trener Ivan Mitić.

Miloševićka je zadovoljna povratkom bivšem fudbalskom jatu i ističe da će sve učiniti da zadovolji ukuse struke i navijača.

Želja mi je da Napredak napreduje kao nekada. Poznajemo se dobro i smatram da mogu da doprinesem mnogo više nego  u prethodnom periodu odbrane gola ovog tima –  ističe ona.

Kruševački prvoligaš neće stati u potrazi za talentovanim fudbalerkama i želja je da se klub vrati na stare staze slave.

Podsećamo, pod dirigentskom palicom nekadašnjeg trenera Dragana Bradarića Ege, Napredak je jedini klub iz Lazarevog grada koji je učestvovao u kvalifikacijama grupne faze Lige šampiona.

Lj.Marković

 

Ostale vesti

back-to-top