Dođite na humanitarni bazar za malu Viktoriju

Postavljeno: 06.08.2021

Sutra (7.avgust), u Miličinoj ulici, u periodu od 09 do 13 časova, organizuje se humanitarni bazar kako bi se prikupio novac za lečenje trogodišnje Viktorije Stanković iz Obreža, obolele od cerebralne paralize

Udruženje“Prava žena“ poziva sugrađane da dođu i kupovinom predmeta sa bazara, pomognu lečenje ove devojčice
Trogodišnja Viktorija jedno je od dece iz Rasinskog okruga koje je na listi fondacije „Budi human“, a sedma je za koju se u Kruševcu organizuje Humanitarni bazar.

U Udruženju „Prava žena“ kažu da se nadaju da će naši sugrađani prepoznati značaj ove humanitarne akcije, da će doći u velikom broju i kupovinom predmeta sa bazara pomoći u lečenju male Viktorije.

Osim što mogu da kupe nešto na tezgama na kojima će biti izložena hrana, piće, slatkiši, ukrasni predmeti, cveće, vaučeri za stomatolege i kozemtičare, posetioci će moći da ostave i novac u humanitarnoj kutiji koja će biti postavljena tokom trajanja bazara.

Udruženje „Prava žena“ osnovano je u drugoj polovini prošle godine, ovo je sedmi humanitarni bazar po redu u kome učestvuju, a treći čiji su organizatori i koji je usmeren na pomoć deci iz Kruševca i Rasinskog okruga. Bazar se organizuje uz podršku Gradske uprave, JP „Poslovni centar“ i Kulturnog centra Kruševac.

D.P.

Ostale vesti

back-to-top