Novogodišnji bazar za najmlađe

Postavljeno: 30.12.2021

U vrtiću “Biseri” na inicijativu vaspitačica i uz pomoć roditelja, organizovan je novogodišnji bazar, u kome su učestvovale sve uzrasne grupe. Praznična čarolija traje već celu nedelju u ovom vrtiću, najpre je održan bazar u dvorištu koje su mališani ukrasili, organizovana je i novogodišnja žurka sa posluženjem u vrtiću, a sve se završilo dodelom paketića i slikanjem sa Deda Mrazom

 -Novogodišnji bazar je trajao dva dana, a sve smo organizovali uz pomoć dece i roditelja sa kojima imamo odličnu saradnju. Ranije smo pravili novogodišnji vašar, a sada smo organizovali lutriju, gde su deca izvlačila kupone pa ko šta dobije, po brojevima, mada smo se trudili da izađemo deci u susret da dobiju šta žele. U vrtiću smo pravili novogodišnje aražmane, krunice, kapice, svaka uzrasnagrupa je bila zadužena za nešto-kaže glavna vaspitačica vrtića “Biseri”, Sinuela Cenc.

Bazar je održan u dvorištu vrtića, koje su za ovu priliku mališani ukrasili u novogodišnjem duhu.

-Ispred smo kitili jelku i imali novogodišnje posluženje za roditelje pošto oni još uvek ne mogu da uđu u vrtić-dodaje ona.

U okviru novogodišnjeg bazara, organizovano je i kostimiranje, a potom je usledila žurka.

-Deca su bila vesela, iznenadili su se kostimima, tri vaspitačice su bile kostimirane u klovna, pingvina i Deda Mrazicu, a sva deca su poželela sa njima da se slikaju-kaže vaspitačica Sinuela.

 

U vrtiću “Biseri”, kao i u svim ostalim vrtićima organizovano je tradicionalno slikanje sa Deda Mrazom i dodela novogodišnjih paketića.

-Deda Mraz je posetio sve naše vrtiće i u gradu i na selu, a najmlađi su dobili paketiće. Treba reći da je vaspitavanje dece posao u kome moramo znati kako da trošimo vreme da ga ne bismo izgubili. Svoj deci sveta, njihovim roditeljima, svojim vaspitačima i svim zaposlenim u Ustanovi , od srca želim puno ljubavi, sreće, zdravlja i uspeha! Srećni praznici!-poručila je direktorka predškolske ustanove “Nata Veljković”, Vesna Živković.

M.S.

Ostale vesti

back-to-top