Na humanitarnom bazaru prikupljeno blizu 327.000 dinara

Postavljeno: 06.09.2021

Novac koji je na juče organizovanom humanitarnom bazaru na Bagdali prikupljen, biće ravnopravno raspoređen za lečenje troje dece. Uz veliku zahvalnost donatorima, učesnicima i svim građanima koji su došli i pokazali humanost, organizatori kažu da prikupljena suma novca nažalost nije dovoljna za dalje lečenje Pavla, Dimitrija i Viktorije

– Prethodne bazare organizovali smo u Miličinoj ulici, a da to ovoga puta bude na Bagdali i uz bogat kulturno umetnički program, odlučili smo jer smo se nadali da će tako posećenost biti veća. To što nije prikupljeno dovoljno novca neće nas obeshrabriti, nastavićemo sa akcijama, a nadamo se da smo na ovaj način animirali i ovdašnja preduzeća i pojedince da pokažu humanost i doniraju određena sredstva – kaže Olivera Lazić, predsednica Udruženja „Prava žena“.

Prema njenim rečima, u okviru akcije na Bagdali prikupljeno je blizu 327.000 dinara i taj novac biće ravnopravno raspoređen za pomoć u lečenju trogodišne Viktorije, četvorogodišnjeg Dimitrija i petogodišnjeg Pavla.

Podsećamo, juče je na Bagdali upriličen je i bogat kulturno umetnički program, a pored Kruševac Geta, nastupili su polaznici Škole glume i govora Artebella, učenici Muzičke škole, glumac Dragan Marinković Marinko, mladi reper Dayzee Free & Zvezdani čovek i Treća Smena.

Bazar je organizovan uz podršku Gradske uprave, JP „Poslovni centar“, preduzeća Alpha Guard, EPS-a, kompanije “Behtel Enka” i brojnih ovdašnjih udruženja čiji su se proizvodi prodavali na štandovima.

Inače, ovo je osmi humanitrani bazar u kome je učestvovalao Udruženje „Prava žena“, a četvrti koje to udruženje organizuje i koji je usmeren na pomoć deci iz Kruševca i Rasinskog okruga.

D.P.

Ostale vesti

Komentari

  1. Danica Đurić kaže:

    Da li u obzir dolaze autorske knjige za bazar i kome da se obratim ako želite da ih doniram?

1 thought on “Na humanitarnom bazaru prikupljeno blizu 327.000 dinara

Comments are closed.

back-to-top