Astro vodič kroz  2022  – DEVICA

Postavljeno: 08.01.2022

Devica će imati samo jednu prepreku u realizaciji planova – nespremnost da napuste zonu komfora izvan koje je, kako razmišlja, čekaju rizik i nepredvidljivost.

Da, razvoj događaja u 2022. jeste teško predvideti. Ali, zvezde će devicama ponuditi najbolje što mogu. Ovo je argument koji bi trebalo da vas ohrabri za promene.

Na poslovnom planu vas čeka niz izazova u prvim mesecima. Ovde se najverovatnije radi o novim obavezama (novi prihod?). Morate zaboraviti na svoje godine, jer one ne smeju biti prepreka. Nikada nije kasno da proširite znanje, a to će vam otvoriti sasvim nova vrata u karijeri. Načelno, povoljan je period za povećanje prihoda, posebno od sredine jula. Device-preduzetnici će možda morati da savladaju nove metode poslovanja (uključujući i virtuelni prostor). Ako se ne odlučite za promene, ni profit se neće povećati. Nema mesta oklevanju! Projekat započet sa osobama koje smatrate prijateljima počeće da donosi profit.

  1. može mnogo toga da promeni na bolje u ljubavi. Device koje su u braku do sredine proleća će moći da stave tačke na neke probleme i srede komunikaciju sa srodnom dušom. Ne pokušavajte da pobegnete od razgovora koji menja život. Mnoge Device će tako uspeti da spasu brak ili romansu. Za one koji odluče da je vreme da prekinu vezu, zvezde će pomoći da to izdrže uz minimalno emotivno oštećenje.

Da bi u burnoj godini imali dovoljno mentalne i fizičke snage, preporučuje se da budete pažljiviji prema svom telu. Ne pokušavajte da se oslobodite umora visokim dozama kafe – naspavajte se. Najbolji način da se nosite sa stresom je slobodno vreme.

 

Ostale vesti

back-to-top