Košarkaši Napredak Juniora slavili u Smederevskoj Palanci

Postavljeno: 24.01.2021

Pobedom 64:68 nad KK Mladost u Smederevskoj Palanci, u 14. kolu Druge lige grupa Jug, košarkaši kruševačkog Napredak Juniora su obezbedili da igraju u završnici u plej-autu, odakle ligu napuštaju četiri ekipe

Kruševljani će odmeriti snage sa Konstantinom iz Niša, Borom RTB, KK Mladost, a pridružiće im se tri ekipe iz Vojvodine: Sveti Đorđe, Vrbas i Stars iz Novog Sada, dok će se u plej-ofu za titulu prvaka boriti KK Zravlje iz Leskovca, Klik iz Arilja, Fer Plej iz Niša i tri tima iz Beograda: Slodes, Beovuk, Borac iz Zemuna i jedan iz Vojvodine: Proleter iz Zrenjanina.

Rezultati jučerašnjeg poslednjeg kola: Zdravlje- Železničar iz Čačka 80:64, Fer Plej iz Niša- Klik 87:77, Mladost (Smederevska Palanka) – Napredak Junior iz Kruševca 64:68 i Konstantin iz Niša – Bor RTB 88:58.

Titula prvaka pripala je Zdravlju, Klik je drugi (obe ekipe imaju po 23 boda), Konstantin je treći, Fer plej četvrti, a Železnicar peti (svi po 22 boda), Napredak Junior je šesti sa 21 bodom, Mladost na pretposlednjem sedmom sa 19, a na poslednjem, osmom mestu KK Bor RTB sa 16 bodova.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top