Stonoteniser kruševačkog Napada apsolutni pobednik  

Postavljeno: 28.06.2022

Sedamnaestogodišnji Branislav Smiljković iz Stonoteniskog kluba Napad apsolutni je pobednik ovogodišnjeg Vidovdanskog turnira u stonom tenisu. Na turniru organizovanom u kruševačkoj Hali sportova učestvovalo je preko 150 igrača iz cele Srbije

Mladi Smiljković postigao je do sada nezabeležene rezultate, pobedivši sve igrače, a u finalu i glavnog favotira ovog turnira, Ivana Takača, igrača Crvene Zvezde.

Branislav Smiljković, pobednik u apsolutnoj kategoriji

Prvog dana turnira (25.jun) takmičili su se mladi igrači, u kategorijama mini kadeta, mlađih kadeta, kadeta i juniora, u muškoj i ženskoj konkurenciji, dok je nedelja (26.jun)  bila rezervisana za seniore u apsolutnoj kategoriji, rekreativce i veterane.

Pored igrača iz Kruševca učestvovali su takmičari iz Subotice, Sombora, Novog Sada, Beograda, Rume, Tutina, Novog Pazara, Berana, Leška, Leposavića, Požege, Niša, Vranja, Trstenika, Kragujevca, Aranđelovca, Jagodine, Surdulice, Bele Palanke, Sokobanje, Knjaževca, Leskovca, Užica…

U STK Napad kažu da je turnir je protekao u najboljem redu, bez primedbi takmičara na žreb i organizaciju. Igralo se na devet stolova, a pored unikatnih pehara i medalja najuspešniji u svakoj kategoriji dobili su poklone sponzora turnira, kafe Amigos i vinarije Braća Rajković. Organizaciju turnira podržali su i ovdašnji Sporstki centar i Grad Kruševac.

Prva mesta na Vidovdanskom turniru u stonom tenisu osvojili su:

Mini kadeti – Vukan Đorić (Vranje)

Mini kadetkinje – Merjem Preljević (Tutin)

Mlađi kadeti – Uroš Spasojević (Beograd)

Mlađe kadetkinje – Jelena Aksentijević (Beograd)

Kadeti – Novak Zagorac (Kruševac)

Kadetkinje – Jovana Gudurić (Užice)

Juniori – Branislav Smiljković (Kruševac)

Juniorke – Ivanka Stokić (Požega)

Apsolutna kategorija – Branislav Smiljković (Kruševac)

 

D.P.

Ostale vesti

back-to-top