Pred gostovanje u petak: Protiv Zvezde Napredak nema šta da izgubi

Postavljeno: 05.08.2021

U četvrtom kolu Super lige Srbije, fudbalere Napretka u petak očekuje gostovanje Crvenoj zvezdi u Beogradu. Za ovu utakmicu šef Napretkove struke Milan Đuričić kaže da je izuzetno motivaciona za njegove igrače koji će, uprkos kadrovskim problemima, sigurno učiniti sve da je odigraju maksimalno dobro

Napredak u ovu utakmicu ulazi kao četvrtoplasirani tim na tabeli, sa šest osvojenih bodova, samo jednim manje od Crvene zvezde koja je treća i usred je kvalifikacija za Ligu šampiona, u kojoj je u utorak osvojila samo bod protiv Šerifa iz Moldavije.

– Utakmica je izuzetno motivaciona za naše igrače i oni će učiniti sve da je odigraju maksimalno dobro. Imamo utakmicu na kojoj možemo  lepo da se  predstavimo i da pokažemo da sve ovo što se desilo na početku prvenstva nije slučajno i da smo napravili jedan dobar tim koji može da u nekoj perspektivi napravi mnogo više od ovoga što je trenutno. Žao mi je što protiv Zvezde ne možemo da budemo kompletni, što nam fali više igrača, pored Kerkeza, Vasiljevića, povređenih Pantića, Milovanovića, Mlađe Stevanovića, ali tim koji bude izašao na teren je najbolji tim kaže šef stručnog štaba Napretka Milan Đuričić.

I fudbaler Napretka Jovan Marinković svestan je da njegov tim očekuje jedna od najtežih utakmica u prvenstvu:

– Ali, dobro se spremamo, kao i za svaku drugu utakmicu. Radimo analizu protivnika, znamo koje su naše prednosti na ovoj utakmici i sigurno ćemo nastojati da iskoristimo neke njegove mane, kako bismo došli do pozitivnog rezultata i vratili se kući zadovoljni.

Utakmica se na stadionu Rajko Mitić igra u petak od 20 sati.

Tekst i foto: S.M.

Ostale vesti

back-to-top