Praznične posete Domu za nezbrinutu decu Jefimija i centru za osobe sa invaliditetom „Duga“

Postavljeno: 18.04.2023

Povodom Vaskršnjih praznika u Domu za nezbrinutu decu Jefimija u Kruševcu organizovano je druženje dece koja borave u Domu sa štićenicima VP doma.

Manifestacija je otvorena dečijim programom. Štićenici VP doma su svojim dolaskom i mnogobrojnim poklonima koje su pripremili usrećili svu decu doma Jefimija i prostorije ispunili pozitvinom prazničnom atmosferom.

Čitava ideja je bila da naši štićenici upoznaju svoje drugare štićenike iz doma Jefimija, razmene neka iskustva, i da mi prenesemo jednu poruku da je Vaspitno-popravni dom uvek tu za sve naše prijatelje, za naš grad i da ćemo se rado odazvati svakom pozivu i saradnji – istakao je upravnik VP doma Miloš Ristić

Nakon završene posete i druženja u domu Jefimija, štićenici su se uputili ka Centru za osobe sa inavliditetom gde su nastavili druženje sa korisnicimaCentra povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika.

Direktorka Centra za osobe sa invaliditetom Nevena Lazarević je istakla da je svaka poseta za njihovu ustanovu dragocena, posebno za praznike.

Hvala VP domu i njihovim štićenicima na poseti i druženju sa našim korsnicima koji su bili presrećni njihovim dolaskom. Ovo nije prvi put da VP dom dolazi u posetu i nadam se će ovo postati tradicija. Hvala na donacijama koje je VP dom obezbedio Centru – kaže Nevena Lazarević.

Direktorka Lazarević i upravnik Ristić su na kraju obišli prostorije centra za osobe sa invaliditetom koje su opremljene po najsavremenijim standardima.

M.Milošević

T.Stanković

 

 

 

 

 

 

Ostale vesti

back-to-top