Rukometaši Kruševca poraženi od Trepče 27:37

Postavljeno: 18.04.2023

U 15.kolu Druge lige Zapad B, danas u Kruševcu, jedini muški RK Kruševac u Lazarevom gradu doživeo je poraz od Trepče iz Kosovske Mitrovice 27:37. Bila je ovo 14 pobeda prvoplasirane Trepče, uz jedan poraz i 28 bodova u odnosu na domaćina na pretposlednjem petom mestu sa četiri trijumfa, 11 poraza i 8 bodova.

Jedan smo od retkih klubova koji u prvoj postavi ima isključivo mlade igrače iz našeg grada Kruševca. U tome i leži razlog ovakvog mesta na tabeli. Mi verujemo da nam je vreme saveznik i da će vrlo brzo ovi mladići biti ono sto svi u klubu priželjkujemo.Predaje nema i nećemo dozvoliti priču iz prošlosti kada smo u muškoj konkurenciji brisanjem ORK Napredak nestali sa rukometne mape -ističe šef struke Milorad Trifunović Piklja.

Istog je mišljenja i sportski direktor Saša Kusovac

Momci su vredni i željni dokazivanja. To ne smemo da propustimo slučaju i doživimo događaj iz prošlosti. Treba reći da  smo tada igrali i u najelitnijem društvu, a doživeli tužan kraj. Neka nam to bude pouka da tako nešto više nikada ne doživimo – poručuje Saša Kusovac.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top