Rukometaši Kruševca najavljuju bolje rezultate

Postavljeno: 12.01.2023

Muški RK u Kruševac, u pauzi prvenstva Druge lige Zapad B, najavljuje da neće u nastavku drugog dela prvenstva nikome biti topovska hrana i da su na putu pravog preporoda.

 -Mislim da više nećemo biti na spisku klubova tek da postojimo. Učinićmo sve da u pripremnom periodu doživimo pravi preporod, jer to nam je bila rak rana u prošlosti. Arhiviraćemo sve ono što nije dobro, prionuti na posao profesionalno u svim segmentima kluba i računamo da budemo jedna od boljih ekipa u ovom rangu. Naravno, ideja je da svi maksimalno budemo podređeni rukometu i rezultatima ovog kluba – kaže šef struke Miodrag Trifunović Piklja.

Samo tako igrači ovog kluba mogu doći do uspeha, naravno, uz pomoć istinskih prijatelja kluba i navijača.

-Od važnosti su nam i navijači, jer niko od nas lično ne stiče neko bogatstvo, a momci koji igraju biće uspešni i traženi od drugih klubova samo pod uslovom ako pobeđuju. Pri tom, mi smo svesni, da to dobro ne pada sa neba, već se dokazuje na parketu – dodaje on.

RK Kruševac ima sopstvenu školu rukometa koja treba da, talentovane dečake izrodi u vrsne rukometaše. I na ovom planu u klubu očekuju renesansu.

 -Mi smo svesni da neće biti lako, ali što pre odradimo sve poslove na najbolji način, sigurni smo da ćemo biti pravi RK Kruševac – zaključuje Miodrag Trifunović.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top