Obojimo Kruševac zajedno – Naslikajmo mural za jubilej novina „Grad“

Postavljeno: 10.03.2022

„Uzmite grad u svoje ruke“ slogan je pod kojjim su pre tačno 20 godina u Kruševcu počele da izlaze novine GRAD. Taj slogan je i do danas ostao naša ideja vodilja da u novinama GRAD, a potom i na portalu KruševacGrad, čitaoce, publiku i zajednicu informišemo objektivno, profesionalno i bez predrasuda, da čujemo njihove probleme, pitanja i dileme, da budemo sigurno mesto za tačne informacije i otvorena platforma za kritičko i argumentovano mišljenje.

Za podršku i poverenje koju su nam sugrađani tokom dve decenije iskazivali, sada želimo da im zahvalimo izradom murala na centralnoj gradskoj poziciji. Za to nam je potrebna pomoć u obezbeđivanju sredstava i pokrećemo kampanju uz podršku i u saradnji sa Udruženjem UMK KultArt koje je zvanični nosilac kampanje.

Mural će biti posvećen nekima od junaka naših priča, ljudima koji su ostavili trag u životima Kruševljana, ali i idejama koje smo od sugrađana prikupljail o tome kakav žele da bude naš grad. Verujemo da će te poruke pomoći da unapredimo našu zajednicu i učinimo srećnijim mestom za život.

Pročitajte više i podržite nas ovde

Ostale vesti

back-to-top