„Navijaj za Napredak, čarapani da se prebrojimo“

Postavljeno: 03.02.2021

Kruševački superligaš pokrenuo je akciji „Navijaj za Napredak, čarapani da se prebrojimo“, koja će omogućiti navijačima da uz svoj Klub budu – virtuelno

Već u subotu, fudbalska „bubamara“ ponovo kreće sa centra. Napredak prvoligašku sezonu nakon zimske pauze nastavlja gostovanjem drugomplasiranom Partizanu u Beogradu.

U skladu sa epdemološkim merama, igraće se i dalje bez prisustva publike na tribinama, pa je FK Napredak pokrenuo akciji „Navijaj za Napredak, čarapani da se prebrojimo“, koja će omogućiti navijačima da uz svoj Klub budu – virtuelno, a sve detalje možete pronaći na adresi http://fknapredak.rs/artikal/virtuelna-ulaznica/.

– Očekujemo da akcija bude popularna među navijačima, jer će omogućiti da se virtuelno gledaju sve utakmice prolećnog dela prvenstva, devet utakmica u Kruševcu i deset na strani. Svim vlasnicima ovih ulaznica omogućićemo i da ukoliko bude dozvoljena poseta mogu da uđu na stadion i isprate utakmice u Kruševcu, uključuući i meč sa Crvenom zvezdom – rekla je PR Kluba Sanja Milutinović

Tehničke pojedinosti objasnio je Miloš Filić, marketing menadžer, a dostupne su i na sajtu FK Napredak.

– Kupovinom virtuelne ulaznice za prolećnu sezonu šampionata 2020/21 po simboličnoj ceni od 500 dinara izražavate lojalnost našem i vašem klubu i imate mogućnost da uživo, sa tribina, ispratite devet utakmica u Kruševcu, među kojima je i duel sa Crvenom zvezdom. Ukoliko ne bude dozvoljena poseta stadionima zbog pandemijske situacije, sa brojem vaše virtuelne ulaznice možete na našoj Fejsbuk stranici da gledate direktne prenose svih utakmica do kraja prvenstva, uključujući i one sa gostovanja. Uoči svake utakmice, na kojoj ne bude dozvoljeno prisustvo navijača, organizovaćemo nagradnu igru i 20 najsrećnijih dobiće ulaznice za VIP lože, kako bi mogli da prisustvuju utakmici. U znak zahvalnosti za podršku klubu, na ulazu na stadion, postavićemo tablu sa imenima svih vlasnika virtuelne ulaznice!

Na poslednjoj utakmici prolećnog dela šampionata, protiv Mladosti iz Lučana, organizovaćemo veliku nagradnu igru, u kojoj će učestvovati svi vlasnici ovih karata, a nagrade će, između ostalih, biti oprema našeg i vašeg kluba (lopte, šalovi, dresovi, trenerke), a najsrećniji dobitnik će imati mogućnost da, kao šef stručnog štaba, vodi ekipu na jednoj od prijateljskih utakmica u letnjem pripremnom periodu i na taj način postane deo Napretkove istorije.

Ekipa Napretka je, inače, po povratku iz Antalije sa pripremama za nastavak prvenstva nastavila od ponedeljka u Kruševcu. Novih pripremnih utakmica neće biti, a utakmica sa Partizanom zakazana je u subotu, u 17 sati, u Beogradu.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top