KCK pozvao najmlađe: Deco, pišite Deda Mrazu!

Postavljeno: 02.12.2020

Nagradni literarni konkurs pod nazivom „Pismo Deda Mrazu“, koji Kulturni centar Kruševac po prvi put organizuje ove godine, otvoren je do 23.decembra. Pravo da učestvuju imaju sva deca do deset godina starosti, a rezultati konkursa biće objavljeni 28. decembra na sajtu i društvenim mrežama ove kulturne ustanove

U susret novogodišnjim praznicima, Kulturni centar pozvao je dečake i devojčice da napišu pismo Deda Mrazu, a oni najmaštovitiji biće nagrađeni knjigama i slatkišima.

Uz pismo Deda Mrazu, potrebno je dostaviti i saglasnost roditelja ili staratelja kojom se Kulturnom centru dozvoljava reprodukcija i korišćenje pisma, te navesti ime i prezime deteta, datum rođenja, adresu i kontakt telefon.

U KCK kažu da je konkurs organizovan isključivo u cilju unapređenja i promocije stvaralaštva kod dece i mladih i, te da nijedno pismo koje bude stiglo, neće biti iskorišćeno u komercijalne svrhe .

Koverta može biti i ručno napravljena i ukrašena. Pisma mogu biti poslata poštom ili doneta lično, na adresu Kulturni centar Kruševac, Topličina 2, 37000 Kruševac, sa naznakom „Pismo Deda Mrazu“

Zainteresovani za učešće na konkursu, za dodatna pitanja mogu se obratiti putem mejla [email protected] ili pozivanjem broja 423 025.

D.P.

Ostale vesti

back-to-top