GO SRS: „Nastavljamo političku borbu iako nemamo predstavnike u lokalnom parlamentu“

Postavljeno: 16.09.2020

Srpska radikalna stranka će, nez obbzira što na parlamentarnim izborima nije osvojila nijedan odbornički mandat u lokalnom parlamentu, nastaviti svoju političku borbu i biti oštra opozicija, rekao je Dejan Marinković, predsednik okružnog odbora radikala na prvoj konferenciji za novinare održanoj nakon izbora

– Nastavićemo da i dalje zastupamo interese naših građana. Odlučno i dosledno ćemo se boriti za boriti za realizaciju našeg političkog prograama sa kojim smo uvek jasno i konkretno izlazili pred građane – precizirao je Marinković, dodajući da će SRS u Kruševcu „danonoćno pratiti rad lokalne vlasti, svako kadrovsko rešenje i svaku odluku“, li i da će, kao i do sada, podržati svaku odluku koja je u interesu građana.

– Sve ono što će doprineti poboljšanju kvaliteta života naših sugrađana mi ćemo pozdraviti i podržati ali, sa druge strane, svaku odluku za koju smatramo da nije dobra oštro ćemo kritikovati i obelodaniti u javnosti – obećao je Marinković ocenjujući da je Srpska radikalna stranka „jedina iskrena i prava opozicija u Kruševcu“.

Prema Marinkovićevim rečima, radikali će i bez prisustva u lokalnom parlamentu naći naći način da održe kontinuitet u kontaktu sa građanima kroz redovne akcije i konferencije za novinare na kojima će iznositi probleme građana.

Marinković je na kraju poručio da SRS apeluje na lokalnu vlast da u narednom periodu, kako je rekao, mnogo više da obrati pažnju na seosku sredinu i u budžetu opredeli sredstva za tu namenu.

– Podržavamo sve rekonstrukcije koje se dešavaju u gradu ali se ogromna novčana sredstva troše na uređenje ulica i trgova dok su ulaganja van centra grada svedena na minimum i to se u narednom periodu mora drastično promeniti – zaključio je okružni lider radikala u Kruševcu.

Ostale vesti

back-to-top