GO NS: Potpisi za fer izbore

Postavljeno: 13.03.2021

Akcija prikupljanje potpisa za slobodne i poštene izbore koju je krajem februara pokrenula Narodna stranka, ovog vikenda organizovana je u Kruševcu , gde je prikupljeno preko 100 potpisa građana

Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke kazao je da će se sa akcijom koja se od prošlog meseca sprovodi u svim većim gradovima u Srbiji, nastaviti i narednog vikenda.

– Cilj akcije je da se dobije što veća podrška građana za demokratske slobodne i poštene izbore. Mi smo kao društvo dovedeni u apsurdnu situaciju da sa vlašću moramo da pregovaramo o poštovanju izbornih zakona. U normalnim državama niko ne pregovara o poštovanju zakona jer se to podrazumeva. MI se borimo za takvu Srbiju, gde će vlast poštovati zakon – kazao je Aleksić.

Na štandu u Kruševcu, organizovanom ovog vikenda, prema rečima predstavnika gradskog odbora te stranke, prikupljeno je preko 100 potpisa građana.

D.P.

Ostale vesti

Komentari

  1. Miroslav kaže:

    Zašto Narodna stranka kad god nešto skuplja uvek kaže okvirnu cifru, nikad tačnu? Iskreno poznajući ove face koje vode lokalni odbor, koji su klasični preletači, ne bi me čudilo da je ova cifra 10 puta manja od koje pričaju. Nikad da se nauče da budu ozbiljni.

1 thought on “GO NS: Potpisi za fer izbore

Comments are closed.

back-to-top