Koalicija SPS , JS i Zeleni Srbije predala listu, 600 potpisa iz Okruga

Postavljeno: 17.02.2022

Nakon što su juče u podne prikupili potrebne potpise podrške, SPS, JS i Zeleni Srbije sinoć u 19 časova predali su koalicionu listu za parlamentarne izbore. Lista pod nazivom „ Ivica Dačić, premijer Srbije“, zauzeće redni broj 2 na glasačkom listiću, odmah iza SNS-a

Kako je KruševacGradu saopšteno iz Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije, od utorka uveče do juče u podne u Rasinskom okrugu prikupljeno je preko 600 potpisa, u Kruševcu više od 200.

 Među poslaničkim kandidatima je i četvoro iz Rasinskog okruga –  Marko Milojević i Ružica Stanković iz Kruševca, Mitar Zdravić iz Brusa i Negovan Ivanović iz Aleksandrovca.

Siniša Maksimović, vd predsednik Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije, kazao je da će ova koalicija svoju predizbornu kampanju bazirati na razgovoru sa građanima, te da će sve predizborne aktivnosti realizovati u skladu i uz poštovanje svih epidemioloških mera.

-Očekujemo veliku podršku građana jer je naš nosilac liste prepoznatljiv u Srbiji kao čovek koji je uvek zastupao interese Srbije. Politika SPS-a je već poznata građanima, zalažemo se za jaku i stabilnu Srbiju, za svakog građanina, za to da ljudi žive od svog rada i da stvaraju za svoje porodice- rekao je Maksimović.

Kazao je da Srbija ide dobrim putem, da se vidi koliko se radilo i još uvek radi za dobrobit svih građana, da Aleksandar Vučić vodi dobru politiku, da te da će ga ova koalicija podržati na predsedničkim izborima.

 Maksimović je podsetio da će među prvima na listi „Ivica Dačić, premijer Srbije“ biti istaknute ličnosti, poput hirurga Vladimira Đukića, direktora KBC „Dragiša Mišković“ i medicinske sestre Nataše Bugunović, koji su se istakli u borbi protiv korona virusa. Na ovaj način, kako je istakao, SPS se zahvaljuje svim zdravstvenim radnicima Srbije koji su dali i još uvek daju veliki doprinos u borbi protiv pošasti Kovid 19.

D.P.

 

Ostale vesti

back-to-top