Prikupljanje potpisa završavaju i radikali

Postavljeno: 17.02.2022

Kruševački radikali juče su završili sa prikupljanjem potpisa u Kruševcu, Aleksandrovcu i Brusu, danas i u Trsteniku i Ćićevcu. Na izbornoj listi biće 12 predstavnika iz Rasinskog okruga

Za podršku parlamentarnoj listi „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“ u Kruševcu je prikupljeno oko 350 potpisa, a kako je kruševacgradu rečeno u ovoj stranci, očekivanja se da na nivou Okruga bude preko 600.

Iz Kruševca, na listi Srpske radikalne stranke su Dejan Marinković, Dajana Musulin, Katarina Jovanović, Milorad Jovanović i Miloš Jovanović, iz Aleksandrovca Snežana Radičević i Stefan Stambolić, iz Trstenika Goran Mihajlović i Sofija Đokić, iz Ćićevca Zoran Milivojević i Marija Vujović Pantić, te Saša Vidojević iz Brusa.

Dejan Marinković, predsednik Okružnog odbora Srpske radikalne stranke i član Centralne otadžbinske uprave, kazao je da će kruševački radikali kampanju voditi u skladu i uz poštovanje svih epidemioloških mera.

-U planu je obilazak sela, ulične akcije, organizovanje tribina, medijski nastupi…Akcenat će biti stavljen na pojedince, cilj nam je da obiđemo što veći broj naših domaćina, da razgovaramo sa sugrađanima o svim problemima koji ih muče, pa da nakon ulaska u parlament  krenemo u rešavanje tih problema– rekao je Marinković.

Naveo je i to da SRS nikada neće odustati od doslednosti, da će čvrsto braniti srpske nacionalne interese, da nikada neće odustati od borbe za Kosovo i Metohiju, da će zahtevati da se prekine sa finansiranjem nevladinih organizacija, da će se boriti za očuvanje srpskog sela, za zaštitu radnika i poljoprivrednika, te za unapređenje odnosa sa Kinom i Rusijom.

Kazao je da su kandidati za narodne poslanike iz Rasinskog okruga ujedno i kandidati za najvažnije državne funkcije, te da samim tim što će se naći na poslaničkoj listi, znači da su sposobni za obavjanje najozbiljnijih poslova u državi, shodno svojoj struci.

D.P.

Ostale vesti

back-to-top