FK Trajal predstavio pojačanja

Postavljeno: 15.02.2022

Ekipa koja vodi na tabeli Srpske lige Istok igra sutra i prvu takmičarsku utakmicu ove sezone, kojom otvara učešće u Kupu Srbije

Fudbalski klub Trajal predstavio je nova pojačanja, sa kojima dočekuje drugi deo prvenstva Srpske lige Istok. Ekipa je pojačana sa dva golmana, zadnjim veznim, krilnim napadačem i napadačem. Dres Trajala nosiće Aleksa Jordanov, Bogdan Jovanović, Filip Krstić, Andrija Pacić i Ivan Dragićević.

– Svi u Klubu imaju svoje uloge koje kvalitetno odrađuju, što je retkost u Srbiji i što me prvo fasciniralo. Ciljevi su jasni, nismo došli tek tako, znamo šta nam je posao, a to je da izborimo plasman u Prvu ligu. Momci su sjajni, i pojačanja i oni koji su već bili u Klubu, tako da verujem da ćemo ostvariti cilj, plasman u viši rang – rekao je u ime pridodošlica u Klub Ivan Dragićević.

Pred Trajalom je već sutra i prva takmičarska utakmica ove sezone, na startu – tačnije u šesnaestini finala – Kupa Rasinskog okruga, sa Vinogradarom.

– Treba proći od samog početka. Sigurno da respektujemo svakog protivnika, ali spremićemo se da utakmicu od prvog minuta odradimo maksimalno i plasiramo se u drugo kolo – najavljuje pomoćni tener Trajala Bojan Marjanović.

Meč između Trajala i Vinogaradara igra se na stadionu Borca sutra, od 15 sati.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top