Predrag Pavlović jedini fudbalski olimpijac u kruševačkom Trajalu

Postavljeno: 16.09.2021

Kruševac je imao dva fudbalska Olimpijca. Dušana Pešića i Predraga Pavlovića. Prvi je igrao u FK Napredak, na Olimpijskim igrama u Rusiji, a završio karijeru u Turskoj. Sada je alfa i omega Sportskog saveza Kruševca

 Predrag Pavlović je ponikao u Napretku. Prošao je sve mlađe kategorije beogradskog Partizana i vratio se u Lazarev grad.

Tu gde sam napravio i naučio prve fudbalske korake uvek sam želeo da se ponovo nađem. Tada sam i postao Olimpijac, a Kina je bila domaćin. Nezaboravno i od važnosti za svakog igrača, pa i mene – seća se Predrag Pavlović.

Igrač sredine terena je imao i ponude od beogradske Crvene zvezde, ali transfer nije obavljen.

Uredno su me čekali na Aerodromu, uoči leta u Kinu. Bio sam im zahvalan na ponudi, ali nisam potpisao ugovor – kaže Pavlović i ne želi da objašnjava pojedinosti.

Fudbaler raskošnog talenta, kome je jedino trener Milorad Kosanović u Novom Pazaru pronašao pravo mesto u timu, ali se još jednom vraća porodici i klubu u Kruševcu. Ovom prilikom u sadasnjem prvoligašu Trajalu.

Lepo sam primljen od svih u klubu. Cilj nam je, razume se, Super liga.Videćemo da li ćemo uspeti – veli Pavlović.

U Kruševcu, gradu mladih i sporta, uz dva pomenuta Olimpijska reprezentativca, Pešića u bivšoj Jugoslaviji, i jedino aktivnog u Srbiji Pavlovića, pod Bagdalom ne zaboravljaju i odbojkaša Aleksandra Mitrovića, bivšeg igrača Kruševac-puta, a sada francuskog Monaka.

Lj.Marković

Ostale vesti

Komentari

  1. Samo pitam kaže:

    Drago mi je da je Pavlovic uspesno oporavio svoju karijeru. Veliki talenat je bio! Nego, zar i Kapka Miladinovic nije igrao na Olimpijskim igrama u Atini?

1 thought on “Predrag Pavlović jedini fudbalski olimpijac u kruševačkom Trajalu

Comments are closed.

back-to-top